fav Bewaar    Favorieten (0)


4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Barban-Biletici Istrië Kroatië

Prijs

£299.880 GBP | $413.350 USD

Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Type eigendom: Huizen-Villa
Grootte: Oppervlakte: 150m2 Oppervlakte grond: 1500m2
Verkoop type: Wederverkoop
pool Zwembad

Geactualiseerd: 7/21/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
Croatia Property Services
Peter Ellis
Locatie: Croatia
Talen: Engels
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Bil132 Barban Biletici
Wij worden behaagd dit 4 bedroomed steendorphuis met poel in het onbeschadigde dorp van Biletici aan te bieden.
De Noorse architecteigenaar herbouwde dit oude steenhuis voor hun eigen gebruik, toen zij planden in het permanent te leven, maar een verandering in omstandigheden heeft leiding hen om ons te vragen om een koper voor hen te vinden.
Zoals zich voorgesteld kan worden, is het huis naar hoge standaarden, met twee luxueuze badkamers, één beëindigd waarvan in-suite met de hoofdslaapkamer, drie verdere slaapkamers, een grote eetboerderijkeuken en aantrekkelijke levendenkamer is. Buitenkant is een grote open tuin, met een steenmuur en een 8m x 4m die poel zwemmen. Er is ook een hersteld bijgebouw dat momenteel in gebruik als een studio is, maar zou gemakkelijk een pension kunnen maken. Op twee zijden haalt het huis voordeel uit bedekte terrassen die beschutte dineren aanbieden.
Terwijl dit de stilte is, vreedzaam deel van Istria, zijn er nog steeds enkele fatsoenlijke restaurants binnen een rit van tien minuten.
Pula luchthaven, die door een variatie van Europese luchtvaartmaatschappijen inclusief Ryanair wordt gediend, Noorse Luchtbus en Kroatische Luchtwegen zijn enkel 30mins weg.
Prijs: Eur350,000, onderwerp om samen te trekken (Kns )

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Barban-Biletici"Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Barban-Biletici
Regio: Istrië
Provincie:
Land: Kroatië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad: check Zwembad
Oppervlakte: 150m2
Oppervlakte grond: 1500m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Dutch language

Verander taal close