Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Kastelir Croatia EN Inmueble a la venta Kastelir Istria ES Immobiliers à Vendre Kastelir Istria FR Immobiliari in Venditap Kastelir Istria IT Immobilien zum Verkauf Kastelir Istria DE дома Продажа недвижимости Kastelir Istria RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Kastelir Istrië Kroatië

Prijs

£243.488 GBP | $304.136 USD

Slaapkamers: 6
Badkamers: 3
Type eigendom: Huizen-Villa
Grootte: Oppervlakte: 168 m2Oppervlakte grond: 742 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 5/31/2023
Avatar
Eigenaar / Manager:
Croatia Property Services
Peter Ellis
Locatie: Croatia
Talen: Engels
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Kas312 Kastelir
Wij worden behaagd deze interessante investeringsgelegenheid in het populaire dorp van Kastelir aan te bieden.
Het eigendom is conditioneerde een rij van drie kleine twee verdiepingslucht huizen planden voor het laten ontsnappen. Elke van de drie is een twee bedroomed 56m2 twee verdiepingshuis met terrassen en zeeoverzichten. De drie, samen, bedragen 168m2. Elke is helemaal, met gepaste keuken, douchekamer en levende kamer ingericht, met de slaapkamers op de eerste verdieping.
Elke heeft een tuin in front en achter.
Kastelir is een populair heuveldorp, dat bank, postkantoor, markten, vishandelaar, fitnesscentrum, bars en restaurants heeft, iedereen binnen het lopen van afstand. Vele mensen bezitten vakantiehuizen hier, zoals het handig buiten het gedrang en drukte van Porec, met zijn enorm bereik van vermaak, maar toch enkel 20mins weg door auto is, indien dat. Stranden zijn een gelijkaardige afstand weg.
De luchthaven in Pula (Ryanair, Thompson, Noorse Luchtbus en vele Russische chartervluchten evenals Lucht Kroatië) is onder een uur weg, zoals Trieste is, ook Ryanair.
Prijs: Eur280,000, onderwerp om samen te trekken (Kunas )

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Kastelir"Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Kastelir
Regio: Istrië
Provincie:
Land: Kroatië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 168 m2
Oppervlakte grond: 742 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: