Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Kastelir Croatia EN Immobiliers à Vendre Kastelir Istria FR Inmueble a la venta Kastelir Istria ES Immobilien zum Verkauf Kastelir Istria DE Immobiliari in Venditap Kastelir Istria IT Immobiliën te koop Kastelir Istria NL Imoveis venda Kastelir Istria PT дома Продажа недвижимости Kastelir Istria RU
« Terug

6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Kastelir, Kroatië

£240.825 GBP | $301.558 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 6
Badkamers: 3
Oppervlakte: 168 m2
Oppervlakte grond: 742 m2

Avatar
Eigenaar / Manager:
Croatia Property Services
Peter Ellis
Locatie: Croatia
Talen: Engels
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/22/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Kastelir, Kroatië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Kas312 Kastelir
Wij worden behaagd deze interessante investeringsgelegenheid in het populaire dorp van Kastelir aan te bieden.
Het eigendom is conditioneerde een rij van drie kleine twee verdiepingslucht huizen planden voor het laten ontsnappen. Elke van de drie is een twee bedroomed 56m2 twee verdiepingshuis met terrassen en zeeoverzichten. De drie, samen, bedragen 168m2. Elke is helemaal, met gepaste keuken, douchekamer en levende kamer ingericht, met de slaapkamers op de eerste verdieping.
Elke heeft een tuin in front en achter.
Kastelir is een populair heuveldorp, dat bank, postkantoor, markten, vishandelaar, fitnesscentrum, bars en restaurants heeft, iedereen binnen het lopen van afstand. Vele mensen bezitten vakantiehuizen hier, zoals het handig buiten het gedrang en drukte van Porec, met zijn enorm bereik van vermaak, maar toch enkel 20mins weg door auto is, indien dat. Stranden zijn een gelijkaardige afstand weg.
De luchthaven in Pula (Ryanair, Thompson, Noorse Luchtbus en vele Russische chartervluchten evenals Lucht Kroatië) is onder een uur weg, zoals Trieste is, ook Ryanair.
Prijs: Eur280,000, onderwerp om samen te trekken (Kunas )
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Kastelir" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Kastelir
Regio: Istrië
Provincie:
Land: Kroatië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 168 m2
Oppervlakte grond: 742 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Kastelir | Kastelir Verminderd Vastgoed | Kastelir Luxe Vastgoed | Kastelir Goedkoop Vastgoed | Kastelir Huizen-Villa te koop