Netherlands language

Verander taal close


Bar-Restaurant for sale in Makarska Croatia EN Immobiliers à Vendre Makarska Split-Dalmatia FR Inmueble a la venta Makarska Split-Dalmatia ES Immobilien zum Verkauf Makarska Split-Dalmatia DE Immobiliari in Venditap Makarska Split-Dalmatia IT Immobiliën te koop Makarska Split-Dalmatia NL Imoveis venda Makarska Split-Dalmatia PT дома Продажа недвижимости Makarska Split-Dalmatia RU
« Terug

12 Slaapkamers Bar-Restaurant te koop Makarska, Kroatië

£2.364.443 GBP | $3.036.038 USD
Type eigendom: Bar-Restaurant
Slaapkamers: 12
Badkamers: 10
Oppervlakte: 800 m2
Oppervlakte grond: 697 m2

ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Immobilium et mobilium d.o.o.
Mario Peracic
Locatie: Croatia
Talen: Engels,Russisch
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 6/13/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

12 Slaapkamers Bar-Restaurant te koop Makarska, Kroatië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Wij verkopen een flatgebouw met een totaal van 10 flats en een restaurant op een kiezelsteenstrand dichtbij Makarska. Het huis heeft vijf die vloeren door een interne trap worden verbonden. Het werd volledig vernieuwd in 2007. Er is opslag in de kelderverdieping, terwijl de benedenverdieping een ontvangst, een restaurant met ongeveer 200 zetels en twee professionele keukens omvat, één waarvan een voorraadkast heeft. Er zijn ook een wasserijruimte en een andere bergruimte op deze vloer. Op het parterre zijn er één zitslaapkamer, één zitslaapkamer en één twee-ruimte flat. Elke eenheid omvat een woonkamer, een keuken, een badkamers en afzonderlijke terrassen met een mooie mening van het overzees. Er is ook een ruimte met bedden voor het personeel op deze vloer. De eerste verdieping omvat een zitslaapkamer en drie aanpassingseenheden met één slaapkamer - elk met zijn eigen ingang en privé terrassen met overzeese meningen. De derde verdieping heeft drie ruime flats. Elk bestaat uit een keuken, een grote woonkamer, een luchtige slaapkamer met een badkamers en toegang tot een terras. Elke aanpassingseenheid is uitgerust met satellietTV, airconditioning en Internet toegang. Dit bezit is een goede investeringsmogelijkheid aangezien het zeer reeds lang gevestigde zaken voor toeristenhuur heeft.
De inspectie van bedrijfsboeken is mogelijk na het bekijken van het bezit.
Infrastructuur: elektriciteit, water, riolering, bedekte toegangsweg.
De extra informatie over de faciliteit, zijn nauwkeurige plaats en sightseeing is mogelijk na het ondertekenen van een makelarijovereenkomst met het agentschap dat het Akte van de Bescherming van Gegevens en het Akte van de Makelarij van Real Estate in overeenstemming is met.
Diverse Eigenschappen
Balkon
Terras
Internet
Satelliet TV
Overzeese Mening
Het verwarmen
Airconditioning
Nut
Water
Riool
Elektriciteit
De Voorwaarde van de bouw
Gebruikt
Vernieuwd
De Vloeren van het huis
Kelderverdieping
Grond
1
2
Zolder
Vergunningen en documentatie
De Vergunning van de bouw
De Vergunning van het gebruik
Het certificaat van de eigendom
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Makarska" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 21 096 600 kn
Plaats: Makarska
Regio: Split Dalmatië
Provincie: Adriatic Sea
Land: Kroatië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 800 m2
Oppervlakte grond: 697 m2
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken: check
Geïnstalleerde keuken:
Oven/fornuis: check
Koelkast: check
Diepvries: check
Vaatwasser: check
Wasmachine: check
Verwante zoekopdrachten:
12 Slaapkamers Bar-Restaurant te koop in Makarska | Makarska Verminderd Vastgoed | Makarska Luxe Vastgoed | Makarska Goedkoop Vastgoed | Makarska Bar-Restaurant te koop