Netherlands language

Verander taal close


Land-Plot for sale in Opatija Croatia EN Immobiliers à Vendre Opatija Primorje-Gorski Kotar FR Inmueble a la venta Opatija Primorje-Gorski Kotar ES Immobilien zum Verkauf Opatija Primorje-Gorski Kotar DE Immobiliari in Venditap Opatija Primorje-Gorski Kotar IT Immobiliën te koop Opatija Primorje-Gorski Kotar NL Imoveis venda Opatija Primorje-Gorski Kotar PT дома Продажа недвижимости Opatija Primorje-Gorski Kotar RU
« Terug

Land-Perceel te koop Opatija, Kroatië

£854.779 GBP | $1.064.794 USD
Type eigendom: Land-Perceel
Oppervlakte: 929.00 m2

Avatar
Eigenaar / Manager:
SMART INVEST PROPERTIES
MILAN MANDIC
Locatie: Croatia
Talen: Engels,Croatian
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/2/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

Land-Perceel te koop Opatija, Kroatië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
OPATIJA, voor verkoop is een aantrekkelijk bouwterrein van 929 m2 met een de bouw vergunning en betaalde nutsbijdrage voor een luxevilla met een zwembad. Dit landperceel is gelegen aan een buitengewone plaats met een spectaculair panorama van het overzees en mooie Opatija. Slechts loop om de 10 minuten vanaf de kust en het stadscentrum, dat tot het een ideale plaats voor uw toekomstige luxevilla maakt. U zult van privacy en mooie omgeving genieten, terwijl u tezelfdertijd alle voordelen van de overzeese kust en stadsfaciliteiten bij uw vingertoppen zult hebben. Het perceelgebied van het Land van ZEER BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN: 929 de vergunning van de m2- Bouw, betaald de prijs van de nutsbijdrage Netto gebied van de villa: 222.24 m2 (brutogebied 308.30 m2) Het project overweegt de bouw van een luxevilla die met zijn modern ontwerp met elegante en eenvoudige lijnen duidelijk uit zal komen. De ruime glasoppervlakten staan een mooie mening van het overzees van elke hoek van de villa toe. Het wordt gepland dat de villa 4 ruime slaapkamers voor een comfortabel verblijf voor familie en gasten, 4 luxueuze badkamerss + extra toilet, een geschiktheidsruimte voor een actieve levensstijl zal hebben. De PLAATS Opatija, de parel van Adriatic, biedt een uitzonderlijke combinatie van natuurlijke schoonheid, cultuur en luxe aan. Deze bestemming wordt gekend voor zijn elegante architectuur, mooie parken en promenades door het overzees, en een rijke gastronomische aanbieding. Dit landperceel is ideaal voor zij die de levenskwaliteit waarderen en dichtbij het overzees, maar ook in de directe nabijheid van alle faciliteiten willen leven. Of u uw eigen vakantieparadijs, een investering of een familiehuis wilt, zal dit landperceel al uw verwachtingen ontmoeten. Een unieke kans om in één van de meest prestigieuze gebieden op Adriatic te investeren! Voor meer informatie en een het bekijken benoemingsvraag: +385/99/ voor meer informatie: +385/99/, , identiteitskaart 14413 Directe verbinding: smart-investlistings/more?id_listing=38002 Marin Baricevic Agent s licencom Menigte: + 385(0) 99/ E-mail:
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Opatija" Kroatië

Voorzieningen:
Adres: Opatija
Postcode:
Plaats: Opatija
Regio: Primorje-Gorski Kotar
Provincie: Adriatische kust
Land: Kroatië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 929.00 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
Opatija Verminderd Vastgoed | Opatija Luxe Vastgoed | Opatija Goedkoop Vastgoed | Opatija Land-Perceel te koop