Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Privlaka Croatia EN Immobiliers à Vendre Privlaka Zadar FR Inmueble a la venta Privlaka Zadar ES Immobilien zum Verkauf Privlaka Zadar DE Immobiliari in Venditap Privlaka Zadar IT Immobiliën te koop Privlaka Zadar NL Imoveis venda Privlaka Zadar PT дома Продажа недвижимости Privlaka Zadar RU
« Terug

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Privlaka, Kroatië

£982.996 GBP | $1.224.513 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Oppervlakte: 180.00 m2
Oppervlakte grond: 534.00 m2

heat Centrale verwarming
Avatar
Eigenaar / Manager:
SMART INVEST PROPERTIES
MILAN MANDIC
Locatie: Croatia
Talen: Engels,Croatian
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/2/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Privlaka, Kroatië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
ZADAR - PRIVLAKA, voor verkoop is een indrukwekkende strandboulevardvilla met een pool met directe toegang tot een mooi zandig strand! Deze verbazende villa biedt een buitengewone combinatie van luxe en een indrukwekkend panorama van de Zadar eilanden aan die, de open zee en de brug, u een unieke ervaring van de schoonheid van de Adriatische kust geven. ? gebied van de villa: 180 van het het perceelm2 gebied van het ?land: de badkamerss van 534 m2? 3 slaapkamers ? 2, 1 toilet op de benedenverdieping van deze mooie villa, u zullen door een ruime woonkamer met een het dineren gebied, moderne keuken met grote voorraadkast, toilet en garage voor één auto worden begroet. De woonkamer opent op een luxueus openluchtterras van 70 m2, ideaal voor het ontspannen en het socialiseren. Op het parterre van de villa, zijn er een hoofdslaapkamer met Engels-reeksbadkamers, en twee comfortabelere slaapkamers met een gedeelde badkamers. Alle ruimten hebben toegang tot een gedeeld behandeld balkon met een indrukwekkende mening van de Eilanden Zadar, de open zee, de brug en de mooie aard die deze villa omringt. De villa wordt volledig geleverd met ontwerpermeubilair en uitgerust op een hoog niveau: ? de elektrische vloerverwarming, wordt elke ruimte gecontroleerd afzonderlijk met de optie van WiFi controle? volledige voorbereiding voor een „slim huis“ systeem voor het controleren camera's, opheffende zonneblinden, het verwarmen, enz.? binnenlands ontwerp met elementen van rustieke en moderne stijl die de kenmerken van het zandige milieu volgt het prachtig gemodelleerde grondgebied van deze villa een privé zwembad (6.5m x 3.5m, diepte 1.5m) met een ruim het zonnebaden terras aanbiedt. De pool is uitgerust met LEIDENE verlichting, vijf pijpen, twee schuimspanen en op een verwarmingssysteem voorbereid, die u voorzien van de perfecte sfeer voor ontspanning. De villa verdedigt zijn uitzonderlijke plaats op een zandig strand, dichtbij de Vir brug. Omringd door het overzees aan drie kanten, biedt het u een spectaculaire mening van twee verschillende tonen die van het overzees aan, tot een uniek beeld leiden dat u zal verrukken. Deze villa is speciaal niet alleen wegens zijn buitengewone plaats, maar ook wegens zijn omgeving, architectuur en hoogste-kwaliteitsmateriaal, dat u de ervaring van luxe levend van het overzees geeft. Voor meer informatie en een het bekijken benoeming, vraag: +385/99/ voor meer informatie: +385/99/, , identiteitskaart 14433 Directe verbinding: smart-investlistings/more?id_listing=38023 Agencija Opatija Menigte: +385/99/ E-mail:
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Privlaka" Kroatië

Voorzieningen:
Adres: Privlaka
Postcode:
Plaats: Privlaka
Regio: Zadar
Provincie:
Land: Kroatië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 180.00 m2
Oppervlakte grond: 534.00 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: check
Verwante zoekopdrachten:
3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Privlaka | Privlaka Verminderd Vastgoed | Privlaka Luxe Vastgoed | Privlaka Goedkoop Vastgoed | Privlaka Huizen-Villa te koop