Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Sibenik Croatia EN Immobiliers à Vendre Sibenik Sibenik-Knin FR Inmueble a la venta Sibenik Sibenik-Knin ES Immobilien zum Verkauf Sibenik Sibenik-Knin DE Immobiliari in Venditap Sibenik Sibenik-Knin IT Immobiliën te koop Sibenik Sibenik-Knin NL Imoveis venda Sibenik Sibenik-Knin PT дома Продажа недвижимости Sibenik Sibenik-Knin RU
« Terug

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Sibenik, Kroatië

£213.695 GBP | $266.199 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Oppervlakte: 175 m2

ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Obiteljska putovanja d.o.o.
Marija Bojcic
Locatie: Croatia
Talen: Engels,Croatian
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/1/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Sibenik, Kroatië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Details
Het het gebiedshuis van Kroatië Murter met overzeese mening voor verkoop wordt gevestigd in de aardige oude Dalmatische stad. Het heeft 175 vierkante meters. De vloeren van het huis has3.
Voor het parterre, is er een ruime eetkamer met een keuken en een toilet. De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamersand2 badkamerss. De derde verdieping bestaat uit een slaapkamer, een badkamers en een terras met een overzeese mening. Het huis heeft zonnepanelen op de dakheks vermindert de kosten van stroom. Ook, zijn er beschikbare 2 parkeerplaatsen. Het huis is dicht aan het strand, ook zijn alle toeristencentra binnen een paar kilometers. De prijs voor het gebiedshuis van Kroatië Murter met overzeese mening voor verkoop is 250 000 EUR.
VERKOCHT!
Noord- Dalmatië is één van de grootste en beroemdste Kroatische Historische gebieden. Het is een gebied van zon, warme overzees, olijven, wijn, vissen, gedichten en schilderachtige dorpen met stenen-gebouwde huizen, een echt Mediterrane bestemming.
Het gebied van Noord-Dalmatië is een ware gem in de Kroatische kustlijn die een om aan zijn bezoekers heeft aan te bieden. Mooie die stad van Zadar, op de kust wordt en als het historische en culturele centrum van Noord-dieDalmatië, eiland wordt bekend gevestigd die Pag, voor hun kaas en productie van kant, eilanden wordt gekend van Ugljan en de mens van de Pa ?, Nin die voor het situeren van de werelden kleinste kathedraal, Biograd en Sukosan (met grootste jachtjachthaven in Kroatië), de kuststad van ? ibenik, het schilderachtige eilandje van Primo ? tien, het zeevaartparadijs van Rogoznica ?, van de de jeugdmuziek van Vodice ? het festivalbestemming, Kornati archipel? nationaal park van honderd eilanden en veel andere toeristenbestemmingen om te bezoeken beroemd is.
Noord-die Dalmatië is een inspirational plaats met natuurlijke schoonheden wordt gevuld, die zich van hoogste bergen, eiland zoute meren (in Kornati, Telascica) uitstrekken en watervallen (rivier Krka) aan canions (rivier Zrmanja), holen en talrijke kleine eilanden met mooie stranden. Veel van dit worden natuurlijke gebieden ook bewaard als nationale parken, zoals Paklenica, een uniek complex van canions en een rijkdom aan flora en fauna bij de ingang aan berg Velebit, rivier Krka, Kornati eilandenarchipel, Meer van Vrana (dichtbij Pirovac) en anderen, die uw tijd met mooie landschappen en onvergetelijk geheugen beloven te vervullen.
Vind uw route hier aan gebied Murter.
Vind meer overzeese meningshuizen hier voor verkoop.
Airconditioning
Balkon
Geleverd
Keuken
Ijskast
Overzeese mening

email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Sibenik" Kroatië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Sibenik
Regio: Siibenik Knin
Provincie:
Land: Kroatië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 175 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Sibenik | Sibenik Verminderd Vastgoed | Sibenik Luxe Vastgoed | Sibenik Goedkoop Vastgoed | Sibenik Huizen-Villa te koop