Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Povljana Croatia EN Immobiliers à Vendre Povljana Zadar FR Inmueble a la venta Povljana Zadar ES Immobilien zum Verkauf Povljana Zadar DE Immobiliari in Venditap Povljana Zadar IT Immobiliën te koop Povljana Zadar NL Imoveis venda Povljana Zadar PT дома Продажа недвижимости Povljana Zadar RU
« Terug

3 Slaapkamers Appartement te koop Povljana, Kroatië

£265.715 GBP | $336.087 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Oppervlakte: 89.81 m2
Verkoop type: Nieuwbouw

Avatar
Eigenaar / Manager:
Focis j.d.o.o.
Ivana Portada
Locatie: Croatia
Talen: Engels, Duitse,Croatian
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Ivana Portada
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 1/11/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Appartement te koop Povljana, Kroatië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Een flat voor verkoop in Povljana op de eerste verdieping van een gebouw met een totaal van twee vloeren. De flat bestaat uit een hal, toilet, badkamers, drie slaapkamers, keuken met eetkamer en woonkamer en twee terrassen. De flat heeft één parkeerplaats. Het netto bruikbare gebied van de flat is 89.81 m2. De flat wordt gevestigd 250 meters van het overzees en het strand. De prijs is 3.500 EUR/m2. Beweging-binnen gepland - 05/2024. DE CODE VAN IDENTITEITSKAART: 58 Focis Nekretnine Menigte: +385 98 182 8307, +385 95 866 8298 E-mail: focis.sav@gmail.com www.realestate-focis.com

email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres: Povljana
Postcode:
Plaats: Povljana
Regio: Zadar
Provincie:
Land: Kroatië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 89.81 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
3 Slaapkamers Appartement te koop in Povljana | Povljana Verminderd Vastgoed | Povljana Luxe Vastgoed | Povljana Goedkoop Vastgoed | Povljana Appartement te koop | Povljana Nieuwbouw Appartement te koop