Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Medulin Croatia EN Immobiliers à Vendre Medulin Istria FR Inmueble a la venta Medulin Istria ES Immobilien zum Verkauf Medulin Istria DE Immobiliari in Venditap Medulin Istria IT Immobiliën te koop Medulin Istria NL Imoveis venda Medulin Istria PT дома Продажа недвижимости Medulin Istria RU
« Terug

1 Slaapkamers Appartement te koop Medulin, Kroatië

£220.106 GBP | $274.185 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Oppervlakte: 49 m2
Verkoop type: Nieuwbouw

Avatar
Eigenaar / Manager:
Nemovitosti v Chorvatsku
Tamara Ruzic
Locatie: Czech Republic
Talen: Engels,Czech, Croatian
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 4/10/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

1 Slaapkamers Appartement te koop Medulin, Kroatië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Vertaald:
De flat voor verkoop 2 heeft kk 49 m2 u een bezit in Kroatië sinds enige tijd, met geverifieerde en transparante rechtsvorm, de volledige dienst op aankoop gezocht? U hebt duidelijke informatie en professionele agenten niet die vertrouwd met de bestemming zijn en zeer goed weten wat zij verkopen. Mist u mededeling in de Tsjechische taal en in Kroatië? Gelieve te lezen verder, bent u in de juiste plaats. Moderne en volledig geleverde flat in een nieuw gebouw in de regeling Mukalba. De flat is 49 m2 in grootte, bestaat uit een gang, 1 slaapkamer, badkamers, keuken met woonkamer en een groot terras van 40 m2. Het terras is uitgerust met deckchairs, een grill en een het dineren gebied en verstrekt alles u voor het ontspannen en een prettige vakantie wenst. Het balkon biedt een fantastische mening van het overzees aan en is de stad van Medulin u interessant in waarom onze klanten tevreden zijn? Onder u het antwoord: zal vinden). Ik leefde in Kroatië 17 jaar, waar ik meestal op het gebied van toerisme, en de laatste jaren ook in onroerende goederenverkoop in samenwerking met een lokaal agentschap werkte. Als toeristengids, ben ik vertrouwd met diverse delen van Kroatië, maar mijn favoriete bestemming is Istria, die ik uitzonderlijk goed weet en ik zeer gelukkig ben om u te verkopen mijn levenservaringen in dit magische deel van de wereld. Wij begeleiden onze cliënten door het selectie en aankoopproces. De samenwerking met een lokaal onroerende goederenbedrijf, heden op de onroerende goederenmarkt meer dan 20 jaar, waarborgt zekerheid wanneer onroerende goederen kopen. Alle kwesties zoals de juridische en notarisdiensten, storting aan het kadaster, vertaling van Kroatisch aan Tsjech en vice versa zijn een vanzelfsprekendheid. Wij bemiddelen communicatie met plaatselijk autoriteiten en iedereen betrokken bij het aankoopproces, misschien ook in andere diensten zoals huur en bezitsonderhoud. De prijzen van onroerende goederen zijn precies het zelfde zoals wanneer direct het inkopen van Kroatië, zonder extra verhogingen voor de diensten van de Tsjechische taal. Er zijn meer dan 2.000 verifieerde eigenschappen op aanbieding, is er een goede kans dat wij juiste voor u zullen vinden. Voel vrij om ons te contacteren, zullen wij alles bespreken u in geinteresseerd bent. Uw gids voor onroerende goederen kopen in Kroatië, Tamara Ru ? ic, DiS. Totale prijs: van CZK (EUR 257.500) per identiteitskaart van de bezitsBaan: 16215 update: Vandaag Bouw: De gemengde status van de Bouw: Nieuwe bouwEigendom: Privé Vloer: 3de verdieping Bruikbaar gebied: 49 m2Parkeren: ; ,

email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Medulin
Regio: Istrië
Provincie:
Land: Kroatië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 49 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te koop in Medulin | Medulin Verminderd Vastgoed | Medulin Luxe Vastgoed | Medulin Goedkoop Vastgoed | Medulin Appartement te koop | Medulin Nieuwbouw Appartement te koop