Netherlands language

Verander taal close


Condo for sale in Budapest Hungary EN Immobiliers à Vendre Budapest Budapest FR Inmueble a la venta Budapest Budapest ES Immobilien zum Verkauf Budapest Budapest DE Immobiliari in Venditap Budapest Budapest IT Immobiliën te koop Budapest Budapest NL Imoveis venda Budapest Budapest PT дома Продажа недвижимости Budapest Budapest RU
« Terug
error Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld

2 Slaapkamers Flatgebouwen te koop Budapest, Hongarije

error Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld
£139.479 GBP | $176.418 USD
Type eigendom: Flatgebouwen
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Oppervlakte: 59 m2
Bouwdatum: 2009

ac Airconditioning
heat Centrale verwarming
Avatar
Eigenaar / Manager:
Peter Matyasi
Locatie: Hungary
Talen: Engels, Duitse
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Advert Offline
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 3/28/2022
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

2 Slaapkamers Flatgebouwen te koop Budapest, Hongarije

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Flat van de Energie van aa de efficitent, zonnige, 4de verdieping van de tuinmening voor verkoop in een hoogte - het kwaliteitshuis bouwde 2009 in, gelegen in het 9de district in de straat van Sobieski János. De flat is gemakkelijk toegankelijk, gelegen enkel 15 minuten van het stadscentrum, in een dynamisch ontwikkelend deel van het district. Dicht bij de Donau, binnen het lopen afstand van het Nationale Theater, MüPa en het district Corvin, dicht bij universiteiten. De flat heeft een gebied van 59 m2 en een Distributie van het 6 m2balkon: keuken, leven-dineert ruimte, slaapkamer, garderobe, zaal, toilet, badkamers, balkon. De steun van de bouw structureert het structurele systeem van het gebouw is een monolithisch gewapend beton pijlerkader met een monolithische gewapend beton plak. Het het vullen metselwerk van het gewapend beton pijlerkader werd gebouwd van 38 cm dikke bakstenen op de buitenvoorzijden. De verdelingsmuren werden gemaakt van 30 cm dik geluiddicht metselwerk, terwijl de interne verdelingen van een eenvormige verdeling van de 10 cm dikke baksteen werden gemaakt. De deuren en vensters de externe vensters en de deuren hebben een u-Waarde van 1.4 W/m2K van hitte-isolatie, verglazing, witte, hitte-brug-vrije plastic structuren. De binnenlandse deuren van het deur Moderne ontwerp met document rooster neemt, met de matte, zilveren, handvatten van de metaaldeur en retroactief aangepast geval op. Vuurvaste versterkte de ingangsdeur flat van de ingangsdeur „MABISZ“. De bekledingenZalen van de vloer: de gelamineerde Hal van het strookparket, toilet, badkamers, keuken: ceramische vloertegels. Balkon: de tegelBadkamers van de antivriesmiddelen gress vloer, toilet Witte sanitaire waren Alföldi en witte Kaldewei bladstaalbadkuip met de geplateerde ceramische tapkranen van de enig-hefboommixer chroom. De verbinding van het water en van de riolering voor de wasmachine in de badkamers. Ingebouwd de keukenmeubilair van de keuken, afwasmachine evenals gasfornuis en elektrische oven. Het verwarmingssysteem de flat is uitgerust met een unieke gesloten boiler van het verbrandingskamer (turbo) gecombineerde gas, die het verwarmen en heet water verstrekt.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres: 15 Sobieski Janos street
Postcode: 1096
Plaats: Budapest
Regio: Budapest
Provincie:
Land: Hongarije
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 59 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 2009
Airconditioning: check
Centrale verwarming: check
Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken: check
Oven/fornuis: check
Koelkast: check
Diepvries:
Vaatwasser: check
Wasmachine: check
Buitenkant:
Garage: check
Tuin: check
Sauna:
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: check
Restaurants: check
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness: check
Tennis: check
Supermarkten: check
Overig:
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Flatgebouwen te koop in Budapest | Budapest Verminderd Vastgoed | Budapest Luxe Vastgoed | Budapest Goedkoop Vastgoed | Budapest Flatgebouwen te koop