Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Budapest Hungary EN Immobiliers à Vendre Budapest Budapest FR Inmueble a la venta Budapest Budapest ES Immobilien zum Verkauf Budapest Budapest DE Immobiliari in Venditap Budapest Budapest IT Immobiliën te koop Budapest Budapest NL Imoveis venda Budapest Budapest PT дома Продажа недвижимости Budapest Budapest RU
« Terug

5 Slaapkamers Appartement te koop Budapest, Hongarije

£598.345 GBP | $745.356 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Doucheruimtes: 1
Oppervlakte: 166 m2
Bouwdatum: 2004

ac Airconditioning
heat Centrale verwarming
Avatar
Eigenaar / Manager:
Virág Radányi
Locatie: Hungary
Talen: Engels,Hungarian
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 6/22/2022
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

5 Slaapkamers Appartement te koop Budapest, Hongarije

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
In het EXCLUSIEVE ontwerp van Fovám tér, SCHEIDEN TWEE maar te openen FLATS VOOR VERKOOP. Het bezit met een dakterras van wordt 166 m2 + 28 m2 en twee balkons met een totaal van 4.5 m2 gevestigd op de hoogste vloer van een VERNIEUWD huis van het MONUMENT van de LIFT. De trap is zonder hindernissen. DE OMGEVING VAN HET BEZIT: De populaire plaats van het 5de district is Fovám tér, bij de brug Szabadság, aan het eind van utca Váci, tegenover de Grote Zaal. Het is een populaire toeristenbestemming. De diensten van het grootste belang zijn nabijgelegen en het openbare vervoer is uitstekend. DE EIGENSCHAPPEN VAN DE BOUW: De zes-verdieping, de vermelde bouw met een lift is high-rise, in uitstekende vernieuwd en constant gehandhaafde voorwaarde. Het huis was zodra het huis aan het document van Dávid Süsz zakfabriek, druk en boekbinden huisvest. Volgens de plannen van de architect Sándor Dömötör, het gebouw, bouwde 1913 in - verfraaid met het cijfer van gietend geld Hermész van zijn hoorn des overvloeds voor een printer en een boekbinder - duidelijk glanst uit zijn buren met overladen hogere vloeren. EIGENSCHAPPEN VAN FLATS: Grotere 126 m2, de zolder-stijl Donau en de stads PANORAMISCHE flat hebben een interne two-storey woonkamer, een ruime keuken-dinerende ruimte, 2 slaapkamers, 1 badkamers en een afzonderlijk toilet. Één van de slaapkamers en de woonkamer open aan een balkon (2 m2 en 2.5 m2). Op de eerste verdieping van de interne two-storey woonkamer, is er een ruimte met een glas-bedekte glaskoepel. Het opent op een terras van het 28 m2dak. De flat wordt uniek ontworpen, verfraaid met reusachtige glasoppervlakten en oude houten stralen, die een speciaal, spectaculair algemeen beeld geven. De flat is helder, zonnig, meestal zuiden het onder ogen zien. De kleinere flat is 40 m2, heeft een binnenplaatsmening, een hal, 2 ruimten en 2 badkamerss. Deze moderne verwezenlijking in het vermelde huis is geschikt voor die allemaal wie zowel van het historische milieu als van moderne architectuur houden. Het bezit is een grote keus voor uw eigen huis en kan ook als investering worden gebruikt. TECHNISCH MATERIAAL: De flats hebben een modern ontwerp, en het verwarmen en het koelen worden verstrekt door een van de gasboiler en ventilator rol. UITGAVEN: De gemeenschappelijke kosten zijn 48.360 van HUF/maand, wordt al consumptie berekend op basis van meters. Het PARKEREN: Er zijn parkeerplaatsen op de straat in een tolstreek, zijn er verscheidene ondergrondse garages dichtbij voor huur.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Luchthaven: Budapest Airport (BUD), 20 km | Budaörs Airport, Budapest (LHBS), 10 km
Kaart
Voorzieningen:
Adres: Fővám tér
Postcode: 1056
Plaats: Budapest
Regio: Budapest
Provincie:
Land: Hongarije
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 166 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 2004
Airconditioning: check
Centrale verwarming: check
Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken: check
Oven/fornuis: check
Koelkast: check
Diepvries: check
Vaatwasser: check
Wasmachine: check
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: check
Restaurants: check
Nachtclubs: check
Autoverhuur: check
Golfterrein:
Fitness: check
Tennis:
Supermarkten: check
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen:
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen:
Golfterrein:
Overig: City Sightseeing, River cruise
Verwante zoekopdrachten:
5 Slaapkamers Appartement te koop in Budapest | Budapest Verminderd Vastgoed | Budapest Luxe Vastgoed | Budapest Goedkoop Vastgoed | Budapest Appartement te koop