Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Zalaszentgrot Hungary EN Immobiliers à Vendre Zalaszentgrot Zala FR Inmueble a la venta Zalaszentgrot Zala ES Immobilien zum Verkauf Zalaszentgrot Zala DE Immobiliari in Venditap Zalaszentgrot Zala IT Immobiliën te koop Zalaszentgrot Zala NL Imoveis venda Zalaszentgrot Zala PT дома Продажа недвижимости Zalaszentgrot Zala RU
« Terug

1 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Zalaszentgrot, Hongarije

£103.428 GBP | $128.840 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Oppervlakte: 68 m2
Oppervlakte grond: 1035 m2
Bouwdatum: 1970

Avatar
Eigenaar / Manager:
Hungarian Houses
Jacob de Boer
Locatie: Netherlands
Talen: Engels, Duitse,Nederlands
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Jacob de Boer
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/2/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

1 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Zalaszentgrot, Hongarije

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)

Het huis werd vernieuwd in 2020 en er is nu een nieuw (geïsoleerd) dak. De buiten muren zijn geïsoleerd en het water, de elektriciteit en de riolering zijn vernieuwd. Het huis is ook uitgerust met plastic blinden met de vliegschermen.
Het huis biedt u de zaal, de woonkamer, de slaapkamer, de keuken en de badkamers aan.
Het perceel is 1.035 gehandhaafde m2, goed en er zijn sommige fruitbomen. In de tuin behandeld carport, een loods en een terras. De toegang tot de tuin is gesloten met een steenmuur en een poort.
De elektriciteit en het water zijn beschikbaar. Voor drainage is er een verbinding aan het rioleringssysteem. Het huis wordt verwarmd met een houten fornuis. De verbinding van Internet en/of van de telefoon is mogelijk.
Zalaszentgrót is een stad met meer dan 7.000 inwoners en biedt alles een stad aan kan aanbieden. Bij 12 km is Kehidakustány met een aardig groot zwembad met binnen en openluchtstegen en allerlei dia's. Natuurlijk kunt u uit in één van de restaurants eten of een drank op één van de terrassen hebben. Bij 25 km, is Hévíz gekend voor zijn thermisch meer en een weinig verder Meer Balaton.
Mooi huis dichtbij een aardige stad.
De prijs is in Euro.
Het huis wordt gevestigd buiten de dorpsgrenzen, zo een langer het kopen proces.

email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Zalaszentgrot
Regio: Zala
Provincie:
Land: Hongarije
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 68 m2
Oppervlakte grond: 1035 m2
Bouwdatum: 1970
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Zalaszentgrot | Zalaszentgrot Verminderd Vastgoed | Zalaszentgrot Luxe Vastgoed | Zalaszentgrot Goedkoop Vastgoed | Zalaszentgrot Huizen-Villa te koop