Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in otvoskonyi Hungary EN Immobiliers à Vendre otvoskonyi Somogy FR Inmueble a la venta otvoskonyi Somogy ES Immobilien zum Verkauf otvoskonyi Somogy DE Immobiliari in Venditap otvoskonyi Somogy IT Immobiliën te koop otvoskonyi Somogy NL Imoveis venda otvoskonyi Somogy PT дома Продажа недвижимости otvoskonyi Somogy RU
« Terug

1 Slaapkamers Huizen-Villa te koop otvoskonyi, Hongarije

£47.868 GBP | $59.628 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Oppervlakte: 65 m2
Oppervlakte grond: 3005 m2
Bouwdatum: 1950

Avatar
Eigenaar / Manager:
Hungarian Houses
Jacob de Boer
Locatie: Netherlands
Talen: Engels, Duitse,Nederlands
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Jacob de Boer
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/7/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

1 Slaapkamers Huizen-Villa te koop otvoskonyi, Hongarije

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)

Het keurige huis en u kan beginnen hier snel te leven. Het huis was binnen geschilderd en uit in 2002. Het dak is in goede voorwaarde.
U gaat het huis in de zaal in en u zult de slaapkamer op de linkerzijde vinden. Het gaan rechtstreeks u gaat vooruit de keuken in en op het recht is er de woonkamer. Van de woonkamer gaat u naar de badkamers. Naast de badkamers is er een bergruimte met de treden tot de bovenkant.
Het perceel is 3.005 m2 en er zijn een kelder en een bijgebouw en een schuur. In het bijgebouw zijn er een ruimte en een douche. Geen toilet nog, maar kon een aardig gasthuis worden.
Het water, het gas en de elektriciteit zijn beschikbaar bij faciliteiten. Voor drainage is er een verbinding aan het rioleringssysteem. Het huis wordt verwarmd met gasconvectors. De verbindend telefoon en Internet zijn geen probleem.
Ötvöskónyi met 900 inwoners is een groot dorp en u kunt hier voor het dagelijkse winkelen gaan. Tat 1000 meters van het bezit is hier een station met verbindingen aan Kaposvár (en toen Boedapest), maar ook aan Meer Gyékenyes voor een prachtige dag van waterpret.
Het dorp is op een heuvelig gebied met heel wat bos. De grotere stad bedraagt Nagyatád 7 km. Een echte stad met een bevolking van 12.000 waar u alle gemakken kunt vinden die een grote stad moet aanbieden. Niet alleen in het het winkelen gebied (Tesco, Lidle enz.), maar ook restaurants, verspert de koffie, enz. U kunt naar het zwembad met thermisch bad en strand gaan. Ook in Csokonyavisonta (21 km) die mogelijkheden.
Prachtig gebied, vooral in de de zomerdagen te ontspannen. Natuurlijk ook alle medische faciliteiten in het gebied. Voor golfminnaars, is het goed om te weten dat de vandaar golfcursus weg slechts 22 km is.
Groot huis waar u van de vakantie kunt genieten, maar ook prachtig om permanent te leven in.
De prijs is in Euro.

email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: otvoskonyi
Regio: Somogy
Provincie:
Land: Hongarije
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 65 m2
Oppervlakte grond: 3005 m2
Bouwdatum: 1950
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in otvoskonyi | otvoskonyi Verminderd Vastgoed | otvoskonyi Luxe Vastgoed | otvoskonyi Goedkoop Vastgoed | otvoskonyi Huizen-Villa te koop