Netherlands language

Verander taal close


Cottage for sale in Heviz Hungary EN Immobiliers à Vendre Heviz Zala FR Inmueble a la venta Heviz Zala ES Immobilien zum Verkauf Heviz Zala DE Immobiliari in Venditap Heviz Zala IT Immobiliën te koop Heviz Zala NL Imoveis venda Heviz Zala PT дома Продажа недвижимости Heviz Zala RU
« Terug

4 Slaapkamers Cottage te koop Heviz, Hongarije

£159.117 GBP | $199.243 USD
Type eigendom: Cottage
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Oppervlakte: 110 m2
Oppervlakte grond: 1023 m2
Bouwdatum: 1970

Avatar
Eigenaar / Manager:
Megbizható Ingatlan
Csaba Csombordi
Locatie: Hungary
Talen: Duitse,Hungary Russisch Duitse
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Csaba Csombordi
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/7/2023
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

4 Slaapkamers Cottage te koop Heviz, Hongarije

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Op een straat dichtbij het centrum van Heviz wordt gevestigd die, bieden wij voor verkoop een two-storey familiehuis aan in de jaren '70 op een perceel van 1023 m2 wordt gebouwd die. Op twee afzonderlijke niveaus van het gebouw zijn er flats elk van 55 m2. Elke flat heeft twee slaapkamers, een woonkamer, een keuken, een badkamers en een bergruimte. Het huis heeft alle mededelingen (water, elektriciteit, gas, riolering). De bijgebouwen worden gevestigd in de werf. De bomen van het fruit worden geplant in de tuin. Voor zij die in investeringsdoeleinden geinteresseerd zijn, is het mogelijk om het perceel te verdelen in 2 delen en een ander huis of flats voor huur te bouwen op het vrije perceel. Grote plaats, grote investeringskans! De opslag en de restaurants van de kruidenierswinkel zijn minder dan honderd meters, scholen, kleuterscholen, postkantoor, apotheek en kerk - binnen drie honderd - zevenhonderd meters. Een meer en het ziekenhuis zijn weg 1 km.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Luchthaven: Sarmellek, 20 km | Budapest, 150 km
Kaart
Voorzieningen:
Adres: Zrinyi utca
Postcode: 8380
Plaats: Heviz
Regio: Zala
Provincie:
Land: Hongarije
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 110 m2
Oppervlakte grond: 1023 m2
Bouwdatum: 1970
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Buitenkant:
Garage:
Tuin: check
Sauna:
Jacuzzi:
Verwante zoekopdrachten:
4 Slaapkamers Cottage te koop in Heviz | Heviz Verminderd Vastgoed | Heviz Luxe Vastgoed | Heviz Goedkoop Vastgoed | Heviz Cottage te koop