Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Pecs Hungary EN Immobiliers à Vendre Pecs Pecs FR Inmueble a la venta Pecs Pecs ES Immobilien zum Verkauf Pecs Pecs DE Immobiliari in Venditap Pecs Pecs IT Immobiliën te koop Pecs Pecs NL Imoveis venda Pecs Pecs PT дома Продажа недвижимости Pecs Pecs RU
« Terug
error Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld

2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Pecs, Hongarije

error Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld
£88.918 GBP | $110.765 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Oppervlakte: 68 m2

Avatar
Eigenaar / Manager:
Baranya Home
Balázs Szabó
Locatie: Hungary
Talen: Engels, Spaans, Duitse, Frans,Hungarian
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 3/29/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Pecs, Hongarije

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Vertaald:
Het huis van de familie voor verkoop, het huis van de Familie Pécs voor verkoop in Havihegyen! Dit te vernieuwen huis van de bijna 70 sqmfamilie is voor verkoop op ong. 500 sqm groen gebied - Pécs, op bekende Havihegy, op een kalm, stil gebied! Het het leven gebied heeft twee ruimten die de straat onder ogen zien, waarvoor een Amerikaanse keuken - de woonkamer kan in de richting van de tuin worden omgezet. Er is een 37 sqmkelderverdieping onder het huis. De winkels, bushalte, school, de van de binnenstad, enz. zijn nabijgelegen. Het bezit is vrij van lasten, is de prijs een referentieprijs! De grootte van het perceel: 480 m2 die lopen: De boilerMening van het gas: Het niveau van het Comfort van de binnenplaats: Al comfort; ,

email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Pecs" Hongarije

Voorzieningen:
Adres: Pécs Havihegy
Postcode:
Plaats: Pecs
Regio: Pecs
Provincie:
Land: Hongarije
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 68 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Pecs | Pecs Verminderd Vastgoed | Pecs Luxe Vastgoed | Pecs Goedkoop Vastgoed | Pecs Huizen-Villa te koop