Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Southern-Hungary Hungary EN Immobiliers à Vendre Southern-Hungary Southern Hungary FR Inmueble a la venta Southern-Hungary Southern Hungary ES Immobilien zum Verkauf Southern-Hungary Southern Hungary DE Immobiliari in Venditap Southern-Hungary Southern Hungary IT Immobiliën te koop Southern-Hungary Southern Hungary NL Imoveis venda Southern-Hungary Southern Hungary PT дома Продажа недвижимости Southern-Hungary Southern Hungary RU
« Terug

Huizen-Villa te koop Southern-Hungary, Hongarije

£48.085 GBP | $59.899 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Oppervlakte: 90 m2
Oppervlakte grond: 5584 m2

heat Centrale verwarming
Avatar
Eigenaar / Manager:
Hungarian Homes
Ferenc Koncz
Locatie: Hungary
Talen: Engels, Duitse,Nederlands, Hungarian
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Ferenc Koncz
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 4/23/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

Huizen-Villa te koop Southern-Hungary, Hongarije

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Gevestigd in het dorp van Nagykónyi met slechts 900 ingezetenen in het Zuidelijke deel van Hongarije en slechts 10 minuten van de stad van Dombóvár. De volgende grote stad is Kaposvár, slechts 40 minuten aandrijving. Meer Balaton 50 minuten.
Het bezit is 90m2, goede voorwaarde. Weinig slechts de werkenbehoefte. Elektrisch, watersysteem, vensters, bijgewerkte muurisolatie. Centrale verwarming door hout/steenkool.
De Zalen zijn volgt: ante ruimte, met twee slaapkamers, keuken, badkamers en toilet. De ruimte van de opslag, afzonderlijke garage, ketelruim. Het huis klaar om zich, zonder de ernstige vernieuwingswerken binnen te bewegen.
De buitentuin is overvloed 5,584m2- van openlucht te genieten van ruimte.
De dorps zelfde afstand tussen de stad van het Meer van Siófok, en de stad van het Zuiden van kaposvár-Goede plaats ontdekken het meer Balaton en de gebieden van Sout Hongarije.
Het Type van bezit:
Huis
Prijs:
22 100 000.00, - Voet
Prijs EUR - ?:
59.730
De grootte van het huis/van de Flat:
90 m2
De grootte van het perceel:
5 584 m2
Gebied:
Zuidelijk Hongarije
Het Adres van het bezit:
Het gebied van Dombóvár
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Southern-Hungary" Hongarije

Voorzieningen:
Adres: Dombóvár Area
Postcode:
Plaats: Southern-Hungary
Regio: Zuid
Provincie:
Land: Hongarije
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 90 m2
Oppervlakte grond: 5584 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: check
Verwante zoekopdrachten:
Southern-Hungary Verminderd Vastgoed | Southern-Hungary Luxe Vastgoed | Southern-Hungary Goedkoop Vastgoed | Southern-Hungary Huizen-Villa te koop