Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Lake-Tisza Hungary EN Immobiliers à Vendre Lake-Tisza Lake Tisza FR Inmueble a la venta Lake-Tisza Lake Tisza ES Immobilien zum Verkauf Lake-Tisza Lake Tisza DE Immobiliari in Venditap Lake-Tisza Lake Tisza IT Immobiliën te koop Lake-Tisza Lake Tisza NL Imoveis venda Lake-Tisza Lake Tisza PT дома Продажа недвижимости Lake-Tisza Lake Tisza RU
« Terug

Huizen-Villa te koop Lake-Tisza, Hongarije

£35.901 GBP | $44.721 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Oppervlakte: 120 m2
Oppervlakte grond: 1453 m2

Avatar
Eigenaar / Manager:
Hungarian Homes
Ferenc Koncz
Locatie: Hungary
Talen: Engels, Duitse,Nederlands, Hungarian
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Ferenc Koncz
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/1/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

Huizen-Villa te koop Lake-Tisza, Hongarije

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Gesitueerde ongeveer 15km van Abádszalók waar u alle belevingswaarde zult vinden die u van een stad zou verwachten die veel vakantiemakers voor de vele activiteiten aantrekt van de watersport die het aanbiedt. Het heeft ook wat grote visserij.
Of u kunt op het oever van het meerstrand ontspannen en van de de zomerzon genieten.
Boedapest is weg over 1.5hrs door auto.
De reeks in een mooi dorp en slechts een minuut 10 lopen aan de Rivier van Tisza.
Het dorp biedt alle lokale belevingswaarde met inbegrip van winkels, bars, en een aardig restaurant aan.
Het grote huis van 120m2 werd geconstrueerd van kleibaksteen in rond 1970.
Binnen is er een aardige centrale Gang die deuren heeft die tot de andere gebieden van het bezit leiden.
Er is een groot keukengebied dat het gebied groot genoeg is om een eettafel ook aan te passen.
Er zijn 2 grote slaapkamers, en een woonkamer, badkamers met een toilet. Voorraadkast en een aardige kelder onder het huis.
.
Aangezien u van voorgesteld kunt zien vereist dit bezit sommige minder belangrijke slechts werken.
Het meubilair in de prijs.
Het bezit profiteert van gas/stolve het verwarmen voor de koude wintermaanden.
De elektriciteit, het gas, en het water van leidingen zijn aanwezig bij het huis. De telefoon en Internet verbindingen kunnen van de straat buiten worden gemaakt.
De drainage is via rioolsysteem.
Het gebied van Tisza zelf heeft vele dingen om bezoekers van de mooie toeristensteden met lokale markten en bloem gevoerde straten aan de natuurlijke schoonheid van het nationale park aan te bieden Hortobágy.
Er is natuurlijk overvloed van het winkelen kansen in de stad van Debrecen.
De stad heeft ook een luchthaven die directe vluchten van de luchthaven van Londen ? s Luton met ? wizzair ? heeft.
De stad van Kunhegyes zou slechts 10 minuten weg en aanbiedingen u alle belevingswaarde u zoals lokale winkels, banken, bars en restaurants denken. Er is een lokale markt twee keer per week in het stads? s centrale vierkant waar u lokale opbrengst kunt kopen. Is het nationale park van Hortobagy slechts 45 minuten weg en is een groot gebied om de vele species van vogels en het wild te zien die aan Hongarije inheems zijn. U kunt ook op georganiseerde reizen rond het park gaan die het wild, en de traditionele die de landbouwmethodes omvatten vele jaren worden gebruikt geleden. Een grote dagtocht voor al familie.
De mooie barokke stad van Eger is ongeveer 55 minuten door auto en heeft alle het winkelen faciliteiten u met inbegrip van een winkelcomplex, supermarkten Tesco en Lidl zou veronderstellen.
Het stadscentrum zelf is waard het bezoeken om de prachtige Basiliek en het kasteel te zien.
Bezoek de smalle stegen in het binnendeel van Eger dichtbij het kasteel om vele koffie en traditionele lokale winkels te vinden.
Naast zijn historische gezichten en zijn thermische baden, is Eger beroemd voor zijn wijnen. Het produceert zowel rode als witte wijnen van hoogte - kwaliteit. De beroemde en traditionele verscheidenheden van het gebied zijn Egri Leányka, Egerszóláti Olaszrizling, Debroi Hárslevelu (wit), en Egri Bikavér (een rood). Meer onlangs, Chardonnay en van de Pinot Noir zijn de wijnen verschenen. De wijnen van het gebied worden gezegd om een gelijkenis aan die van Bourgondië te dragen.
Bezoek de Vallei ? van de mooie vrouwen ? voor wijn het proeven en groot voedsel.
Dit gebied in het gebied van Tisza is ideaal als u houdt van lopend, het cirkelen, visserij of water sporten aangezien u niet verre van al deze activiteiten bent.
Het Type van bezit:
Huis
Prijs:
16 500 000.00, - Voet
Prijs EUR - ?:
44.595
De grootte van het huis/van de Flat:
120 m2
De grootte van het perceel:
1 453 m2
Gebied:
Meer Tisza
Het Adres van het bezit:
Abádszalók
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Lake-Tisza" Hongarije

Voorzieningen:
Adres: Abádszalók
Postcode:
Plaats: Lake-Tisza
Regio: Tiszameer
Provincie:
Land: Hongarije
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 120 m2
Oppervlakte grond: 1453 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
Lake-Tisza Verminderd Vastgoed | Lake-Tisza Luxe Vastgoed | Lake-Tisza Goedkoop Vastgoed | Lake-Tisza Huizen-Villa te koop