Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Teklafalu Hungary EN Immobiliers à Vendre Teklafalu Baranya FR Inmueble a la venta Teklafalu Baranya ES Immobilien zum Verkauf Teklafalu Baranya DE Immobiliari in Venditap Teklafalu Baranya IT Immobiliën te koop Teklafalu Baranya NL Imoveis venda Teklafalu Baranya PT дома Продажа недвижимости Teklafalu Baranya RU
« Terug

2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Teklafalu, Hongarije

£35.068 GBP | $43.684 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Oppervlakte: 115 m2
Oppervlakte grond: 4606 m2
Bouwdatum: 1981

Avatar
Eigenaar / Manager:
Hungarian Houses
Jacob de Boer
Locatie: Netherlands
Talen: Engels, Duitse,Nederlands
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Jacob de Boer
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/7/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Teklafalu, Hongarije

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)

Vrij groot huis. Moet worden gerenoveerd, maar biedt heel wat ruimte aan en als u meer ruimte nodig hebt u kan de zoldervloer bouwen. In het huis de woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamers en afzonderlijk toilet.
Het perceel van 4.606 m2 is een grote ruimte om sommige dieren te houden en uw eigen fruit en groenten te kweken. Hier kunt u zonder het moeten leven veel kopen. Er zijn nog sommige dierlijke schuilplaatsen die kunnen worden gebruikt en ook een garage.
De faciliteiten zoals water en elektriciteit zijn beschikbaar. Het gas is beschikbaar in de straat. Voor drainage is er een sceptische put. Het huis kan centraal met een houten-brandt fornuis worden verwarmd. De verbindend telefoon en/of Internet zijn geen probleem.
U zult dit huis in het dorp van Teklafalu vinden, een dorp met bijna 400 inwoners die in het zuidwesten van Hongarije worden gevestigd. 10-20 km van de grotere steden van Szigetvár en Barcs waar u al het belangrijke winkelen kunt doen. In Szigetvár is er ook een zwembad (ook thermisch bad), kunt u naar een restaurant, een terras, enz. gaan. Voor golfminnaars bedraagt er de mooie golfcursus van vandaar 30 km.
Het huis van Nice op een perceel van 4.600 m2.

email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Teklafalu
Regio: Baranya
Provincie:
Land: Hongarije
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 115 m2
Oppervlakte grond: 4606 m2
Bouwdatum: 1981
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Teklafalu | Teklafalu Verminderd Vastgoed | Teklafalu Luxe Vastgoed | Teklafalu Goedkoop Vastgoed | Teklafalu Huizen-Villa te koop