Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Tapsony Hungary EN Immobiliers à Vendre Tapsony Somogy FR Inmueble a la venta Tapsony Somogy ES Immobilien zum Verkauf Tapsony Somogy DE Immobiliari in Venditap Tapsony Somogy IT Immobiliën te koop Tapsony Somogy NL Imoveis venda Tapsony Somogy PT дома Продажа недвижимости Tapsony Somogy RU
« Terug

1 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Tapsony, Hongarije

£38.380 GBP | $47.809 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Oppervlakte: 60 m2
Oppervlakte grond: 1950 m2

Avatar
Eigenaar / Manager:
Hungarian Houses
Jacob de Boer
Locatie: Netherlands
Talen: Engels, Duitse,Nederlands
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Jacob de Boer
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/2/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

1 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Tapsony, Hongarije

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)

De verschijning is nog het echte landbouwbedrijf van het verleden. De laatste jaren en nu duidelijk gerenoveerd een mooi kant-en-klaar huis waar u kon onmiddellijk leven.
Het huis is keurig in orde. In 2017 worden de vensters nog gepast met plastiek, is het dak o.k. en u kunt zich bewegen in hier onmiddellijk.
In het huis de zaal, een voorraadkast, de woonkamer, de slaapkamer, de keuken en de badkamers.
De tuin is een aardige grootte met 1.950 m2 en hier is een kelder (onder het huis), diverse (fruit) bomen, waterput en een stroom aan het eind van de tuin.
De elektriciteit en het water worden verstrekt voor. Het gas kan van de straat worden verbonden. Voor het verwarmen is er het fornuis. De drainage wordt verbonden met een sceptische put. Het aansluiten van de telefoon en/of Internet is geen probleem.
Het huis is in het dorp van Tapsony. In het dorp is de levende rond 1.000 inwoners en het keurig gesitueerd op een heuvelig gebied tussen de grotere steden Marcali (20 km) met een mooi (thermisch) bad waar u van heel wat (water) pret in de zomer en Nagyatád kunt zeker genieten. De meest dichtbijgelegen stad bedraagt Böhönye 8 km. Zelfs is een dag bij Meer Balaton gemakkelijke doenbaar.
Groot huis zich onmiddellijk te bewegen in.
Het meeste meubilair is inbegrepen in de verkoop.
De prijs is in Euro

email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Tapsony
Regio: Somogy
Provincie:
Land: Hongarije
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 60 m2
Oppervlakte grond: 1950 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Tapsony | Tapsony Verminderd Vastgoed | Tapsony Luxe Vastgoed | Tapsony Goedkoop Vastgoed | Tapsony Huizen-Villa te koop