Netherlands language

Verander taal close


Farmhouse for sale in Dombovar Hungary EN Immobiliers à Vendre Dombovar Tolna FR Inmueble a la venta Dombovar Tolna ES Immobilien zum Verkauf Dombovar Tolna DE Immobiliari in Venditap Dombovar Tolna IT Immobiliën te koop Dombovar Tolna NL Imoveis venda Dombovar Tolna PT дома Продажа недвижимости Dombovar Tolna RU
« Terug

5 Slaapkamers Boerderijen te koop Dombovar, Hongarije

£111.549 GBP | $138.956 USD
Type eigendom: Boerderijen
Slaapkamers: 5
Badkamers: 1
Oppervlakte: 200 m2
Oppervlakte grond: 7000 m2

heat Centrale verwarming
Avatar
Eigenaar / Manager:
Ágnes 
Locatie: Hungary
Talen: Engels
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Ágnes
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 9/15/2023
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

5 Slaapkamers Boerderijen te koop Dombovar, Hongarije

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
200m2 familiehuis voor verkoop, 10 minuten van Dombóvár, uitstekend voor de landbouw?? ?? Gedeeltelijk geleverd. ?? 16m2 behandeld terras, 5 ruimten, keuken, voorraadkast, eetkamer, woonkamer, gang, badkamers (shower+tub), afzonderlijk toilet, 2 afzonderlijke ingangen, kelderverdieping, rokende kamer, concrete werf. ?? Uitstekend voor het houden van vee, paarden, varkens, gevogelte en ander vee.?????????? ?? Groot gevogeltehuis van 2000 m2, 3 vloeren. ?? Grote moestuin met fruitbomen, de bomen van de 25 éénjarigenpijnboom en sierbomen.???????? ?? Gas en gemengde brandstofboiler. ?? Stal, schuur, loodsen, kelder, garage, diverse opslag en opslagopties. ?? De 7.000 m2partij is naast de hoofdweg, op een kalm, stil gebied. ?? Het wordt bezeten door 1/1. Voor verkoop direct van de eigenaar. ?? De kleuterschool, school, postkantoor, winkel is op plaats. ?????? ?? Het is ook gemakkelijk toegankelijk door openbaar vervoer. (busstation, treineinde) + is er ook een fietspad die tot het dorp leiden?????? + 3 6 3 0 3 3 9 9 4 4 6
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 7341
Plaats: Dombovar
Regio: Tolna
Provincie:
Land: Hongarije
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 200 m2
Oppervlakte grond: 7000 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: check
Buitenkant:
Garage: check
Tuin: check
Sauna:
Jacuzzi:
Overig: farm buildings including for horses, poultry, pigs, cows
Overig: barn, stable, garage, storage rooms, cellar, attic
Overig: huge green garden with fruit trees and over +25 year-old pinetrees
Overig:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés:
Restaurants: check
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten: check
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: check
Paardrijden: check
Duiken:
Surfen:
Wandelen: check
Golfterrein:
Overig:
Verwante zoekopdrachten:
5 Slaapkamers Boerderijen te koop in Dombovar | Dombovar Verminderd Vastgoed | Dombovar Luxe Vastgoed | Dombovar Goedkoop Vastgoed | Dombovar Boerderijen te koop