Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Nemesvid Hungary EN Immobiliers à Vendre Nemesvid Somogy FR Inmueble a la venta Nemesvid Somogy ES Immobilien zum Verkauf Nemesvid Somogy DE Immobiliari in Venditap Nemesvid Somogy IT Immobiliën te koop Nemesvid Somogy NL Imoveis venda Nemesvid Somogy PT дома Продажа недвижимости Nemesvid Somogy RU
« Terug

1 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Nemesvid, Hongarije

£49.752 GBP | $61.976 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Oppervlakte: 75 m2
Oppervlakte grond: 1982 m2

heat Centrale verwarming
Avatar
Eigenaar / Manager:
Hungarian Houses
Jacob de Boer
Locatie: Netherlands
Talen: Engels, Duitse,Nederlands
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Jacob de Boer
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/2/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

1 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Nemesvid, Hongarije

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)

U zult dit huis bijna bij de rand van het dorp vinden. Het bevindt zich op een zeer breed en mooi vierkant perceel. Speciale plaats.
Het huis wordt meestal gebouwd van steen en is een stabiel huis. De badkamers werd vernieuwd in 2017 en toen ook was de centrale verwarming geïnstalleerd. Het dak is in goede voorwaarde.
U gaat het huis door het behandelde terras in en van daar gaat u de zaal in. Dan op de rechterkant is een woonkamer en tegenover de slaapkamer. Op de linkerzijde is de keuken en van daar gaat u naar de badkamers.
Het perceel is 1.982 m2 en daar zult u een grote garage van 40 m2 met een workshop, een de zomerkeuken, de oude stallen en sommige fruitbomen vinden. Er is ook een put in de tuin. Het perceel is vrij breed en aardig en vlak
De faciliteiten omvatten water, gas en elektriciteit. Er is een systeem waar het water van goed kan worden gebruikt. Voor drainage is er een verbinding aan het rioleringssysteem. Het huis wordt centraal verwarmd met een centrale verwarmingsysteem met gas. De verbindend telefoon en Internet zijn geen probleem.
U zult het huis in het dorp van Nemesvíd vinden. Nemesvíd is een groot dorp met meer dan 800 inwoners. Hier kunt u uw het dagelijkse winkelen gemakkelijk doen en er zijn ook de post en het postkantoor van een arts. Een minieme aandrijving 30 zal u aan Nagykanizsa nemen. Grote stad met alle belangrijke grootwinkelbedrijven, ziekenhuis, scholen, een comfortabel centrum, enz. Alles die de stad kan aanbieden. Een dag Balaton is doenbaar. U kunt dichtbij het water in een half uur zitten. Voor minnaars van thermische baden, zijn er een bad in Marcali (20 minuten) en één in Zalakaros (10 minuten). Er zijn vele bossen op het gebied, zo een uitstekend gebied voor wandeling, maar ook voor de jacht. U kunt zelfs in één van de vele visserijmeren vissen. Mooie omgeving!
Het huis van Nice op een mooi perceel. U kunt zich binnen bewegen onmiddellijk en stap voor stap vernieuwen.

email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Nemesvid
Regio: Somogy
Provincie:
Land: Hongarije
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 75 m2
Oppervlakte grond: 1982 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: check
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Nemesvid | Nemesvid Verminderd Vastgoed | Nemesvid Luxe Vastgoed | Nemesvid Goedkoop Vastgoed | Nemesvid Huizen-Villa te koop