Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Lake-Tisza Hungary EN Immobiliers à Vendre Lake-Tisza Lake Tisza FR Inmueble a la venta Lake-Tisza Lake Tisza ES Immobilien zum Verkauf Lake-Tisza Lake Tisza DE Immobiliari in Venditap Lake-Tisza Lake Tisza IT Immobiliën te koop Lake-Tisza Lake Tisza NL Imoveis venda Lake-Tisza Lake Tisza PT дома Продажа недвижимости Lake-Tisza Lake Tisza RU
« Terug

2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Lake-Tisza, Hongarije

€25.244 EUR | £21.339 GBP | $26.991 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Oppervlakte: 70 m2
Oppervlakte grond: 1180 m2

Avatar
Eigenaar / Manager:
Hungarian Homes
Ferenc Koncz
Locatie: Hungary
Talen: Engels, Duitse,Nederlands, Hungarian
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Ferenc Koncz
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 7/18/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Lake-Tisza, Hongarije

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Het dorp van Tomajmonostora wordt ideaal gezien gevestigd tussen Tiszafüred en Abádszalók en is een goede basis voor het onderzoeken van dit gebied. Dit huis wordt geplaatst in een mooi dorp dat lokale winkels, restaurant, bars en artsen bevat.
Het bezit werd geconstrueerd in cc.1950 van traditionele kleibakstenen en is binnen 70m2.
De Zalen zijn volgt: slaapkamer 2, keuken-eet ruimte, voorraadkastruimte, badkamers en toilet, veranda. Extra 40m2 gebouwen en garage op het perceel.
De elektriciteit van leidingen, water wordt verbonden. Het hoofd verbonden gas (gasverwarmers), Internet kan van de straat verbinden.
De toeristenstad van Tiszafüred is rond 20km weg en biedt u alle belevingswaarde aan u zoals winkels, banken, bars en talrijke restaurants zou veronderstellen.
Er is een lokale markt twee keer per week in het stads? s centrale vierkant waar u lokale opbrengst kunt kopen. De supermarkten Tesco en Lidl kunnen ook in de stad worden gevonden.
Is het Nationale Park van Hortobágy slechts 45 minuten weg en is een groot gebied om de vele species van vogels en het wild te zien die aan Hongarije inheems zijn. U kunt ook op georganiseerde reizen rond het park gaan die het wild, en de traditionele die de landbouwmethodes omvatten vele jaren worden gebruikt geleden. Een grote dagtocht voor al familie.
Abádszalók is 15km reis, en heeft een grote waaier van de activiteiten van de watersport met inbegrip van waterskiën, de ritten van de banaanboot, waterslides en veel meer.
Of u kunt enkel op het oever van het meerstrand ontspannen en van de de zomerzon genieten.
Boedapest is ongeveer 1 uur 30 minuten door auto, en de luchthaven over het zelfde.
Hoewel de stad Debrecen een luchthaven heeft die in enkel over een uur kan worden bereikt en door ? wizzair ? direct van de Luchthaven van Londen ? s Luton onderhouden.
De stad zelf heeft vele winkels, ook restaurants, en een groot winkelcomplex.
Het Type van bezit:
Huis
Prijs:
11 000 000.00, - Voet
Prijs EUR - ?:
29.730
De grootte van het huis/van de Flat:
70 m2
De grootte van het perceel:
1 180 m2
Gebied:
Meer Tisza
Het Adres van het bezit:
Tiszafüred
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Lake-Tisza" Hongarije

Voorzieningen:
Adres: Tiszafüred
Postcode:
Plaats: Lake-Tisza
Regio: Tiszameer
Provincie:
Land: Hongarije
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 70 m2
Oppervlakte grond: 1180 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Lake-Tisza | Lake-Tisza Verminderd Vastgoed | Lake-Tisza Luxe Vastgoed | Lake-Tisza Goedkoop Vastgoed | Lake-Tisza Huizen-Villa te koop