Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Pietrasanta Italy EN Immobiliers à Vendre Pietrasanta Tuscany FR Inmueble a la venta Pietrasanta Tuscany ES Immobilien zum Verkauf Pietrasanta Tuscany DE Immobiliari in Venditap Pietrasanta Tuscany IT Immobiliën te koop Pietrasanta Tuscany NL Imoveis venda Pietrasanta Tuscany PT дома Продажа недвижимости Pietrasanta Tuscany RU
« Terug

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Pietrasanta, Italië

£2.533.331 GBP | $3.252.898 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Oppervlakte: 390q m2
Oppervlakte grond: 0.9ha hectare

pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
ROLLING HILLS
Jacopo Menchicchi
Locatie: Italy
Talen: Engels,Italiaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 6/13/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Pietrasanta, Italië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Op de eerste heuvels van de beroemde en artistieke stad van Pietrasanta, is enkel 1.5 km van beroemde Piazza del Duomo, bereikbaar te voet in enkel 15 minuten, dit volledig vernieuwde bezit met zwembad en panorama's op verkoop.
De comfortabele ingangswegen die geschikte bereikbaar aan het bezit toestaan zijn twee, is het eerste parkeerterrein ideaal om de belangrijkste villa te bereiken, anders is er een tweede ingang om tot de hogere kant van het bezit toegang te hebben.
Een grote garage, van ongeveer 75 vierkante meters, verzekert een beschermde schuilplaats voor verscheidene auto's.
Het luxebezit, voor verkoop in Pietrasanta, geniet weg van een overweldigend panorama van de Versilia kust, slechts 5 km en door een grote en well-kept boomgaard omringd, evenals voltooit een olijfbosje in productie, samen met de uitgebreide die tuin, op de voorzijde van het huis wordt ontwikkeld, het groene gebied voor een totaal van ongeveer 9000 vierkante meters.
De zonnige openluchtruimten, van deze exclusieve villa voor verkoop, omvat goed gehandhaafde groene gebieden, naast het moderne die zwembad met bochtige die lijnen wordt gemaakt, met een speciaal gebouw van ongeveer 25 vierkante meters worden uitgerust, met vestiaires, douche en de technische ruimte voor poolfaciliteiten.
Voorts binnen het land van het bezit, wordt gevestigd een extra gebouw van ongeveer 60 vierkante meters, dat moet worden hersteld, met de mogelijkheid om zijn oppervlakte op twee niveaus te verdubbelen, in een toekomst kan het als comfortabele bijlage voor de dienstpersoneel of privé woonplaats voor gasten worden gebruikt.
Naast deze bouw, is er een natuurlijk die hol in de rots wordt gesneden, die een verder suggestief milieu is, klantgericht als kuuroord of gymnastiek.
De belangrijkste villa wordt uitgespreid meer dan twee niveaus van ongeveer 230 vierkante meters, van de belangrijkste ingang is er een directe toegang in de woonkamer, die de heldere Franse deuren dankzij van meningen van het park en de pool geniet, terwijl op de overkant van het het leven gebied er een fantastische overzeese mening door een panoramisch terras is, verrukkend de waarnemer met rode sunsets over het overzees.
Voorts op de benedenverdieping, vinden wij een elegant het dineren gebied overziend de rijke en functionele keuken met een openluchtpergola, waar u lunchen en diners kunt hebben door het van mooie omringende gebied en de kalmte van deze unieke plaats te genieten.
De lichten die in de avond de wegen van de tuin, de blauwe kleur van de pool en de witte stenen van de omringende muren trekken geven een verfijnde charme aan joviaale diners.
Om deze vloer te voltooien is er een nuttige en functionele voorraadkast bij de keuken, een badkamers evenals een geschikte kelder met technische ruimte.
Stijgend naar het parterre, door de treden, krijgen wij in het slaapgebied, met zijn vier slaapkamers, allen blootgesteld aan zonsopgang, met heuvelige en kustmening, naast de drie terrassen van diverse grootte.
Voorts op het parterre, om het nachtMinisterie van deze luxueuze villa, voor verkoop in Toscanië te voltooien, vinden wij twee badkamerss, wordt met douche en andere verbonden met de slaapkamer, met Jacuzzi, deze hoofdslaapkamer, door het grote terras, toestaat u om de pool en de ontspanning buiten gebied tijdens de dag direct te bereiken.
Identiteitskaart van het bezit: Brk-018
Gebied: Toscanië
Provincie: Luca
Gemeente: Pietrasanta
Categorie: Villa's & Buitenhuizen
De efficiencyklassen van de energie: G > 160 Kwh/mq
Oppervlakte: mq 390
Land: 0.9 Ha
Pool: Ja
Garage: Ja
Tuin: Ja
Terras: Ja
Staat:
Zalen: 8
Slaapkamers: 4
Badkamerss: 3
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Pietrasanta" Italië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Pietrasanta
Regio: Toscane
Provincie: Lucca
Land: Italië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 390q m2
Oppervlakte grond: 0.9ha hectare
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Pietrasanta | Pietrasanta Verminderd Vastgoed | Pietrasanta Luxe Vastgoed | Pietrasanta Goedkoop Vastgoed | Pietrasanta Huizen-Villa te koop | Pietrasanta Huizen-Villa Zwembad te koop