Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Rosignano Marittimo Italy EN Immobiliers à Vendre Rosignano Marittimo Tuscany FR Inmueble a la venta Rosignano Marittimo Tuscany ES Immobilien zum Verkauf Rosignano Marittimo Tuscany DE Immobiliari in Venditap Rosignano Marittimo Tuscany IT Immobiliën te koop Rosignano Marittimo Tuscany NL Imoveis venda Rosignano Marittimo Tuscany PT дома Продажа недвижимости Rosignano Marittimo Tuscany RU
« Terug

6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Rosignano Marittimo, Italië

£2.735.293 GBP | $3.407.342 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 6
Badkamers: 4
Oppervlakte: 550 m2

pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
Santandrea Toscana Luxury Houses
Francesca Andreini Project Andreini
Locatie: Italy
Talen: Engels,Italiaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/1/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Rosignano Marittimo, Italië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De Details van het bezit:
Zeldzame kans die een luxesea-front villa in het centrum van de stad van Castiglioncello wordt gevestigd, voor hen te kopen die over de auto willen vergeten en elke ochtend met het geluid van de golven, wandeling wekken langs het strand die lunch door het overzees en gang hebben aan winkels, boutiques, bars en restaurants.
Vroeger is een Etruscan dorp Castiglioncello nu een levendige stad perfect voor families met kinderen, een plaats van grote charme onvermijdbaar met betrekking tot enkele grootste mythen van Italiaanse bioskoop en cultuur.
Met een duidelijk moderne stijl, komt de villa dankzij zijn grote vensters en reusachtige panoramische terrassen die ongeveer 100 vierkante die meters meten worden en om worden bestudeerd ontworpen om in volledig contact met het overzees het hele jaar door te leven allen, een architectuur duidelijk uit die eensgezind openlucht en binnenruimten verbindt.
De villa, op twee niveaus, opent op een benedenverdieping gewijd aan joviaale ruimten met een minimalistische die woonkamer met een werkende open haard, een eetkamer wordt uitgerust die in een een een biljartruimte, keuken en badkamers kan worden omgezet. Boven vinden wij 4 slaapkamers en een andere zitkamer overziend het plendidterras en het overzees onder het.
Een bijgevoegde flat van ongeveer 65 vierkante meters met afzonderlijke onafhankelijke ingang voegt aan deze presitigious woonplaats twee meer slaapkamers, een badkamers, plus keuken en zitkamer toe.
De tuin die de villa omringen meet ongeveer 1800 vierkante meters, heeft lange bomen en een regenwatervijver die in een zwembad kunnen worden omgezet door zijn volume te verhogen.
Om dit unieke bezit te voltooien een ruime dubbele garage.
Toon allen
De details van het bezit:
Aantal ruimten: 6
Aantal slaapkamers: 6
Aantal badkamerss: 4
Terrassen: 2
Garages: 2
Tuin: Privé
Aantal badkamerss: 4
Terrassen: 2
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Rosignano Marittimo
Regio: Toscane
Provincie: Livorno
Land: Italië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 550 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Rosignano Marittimo | Rosignano Marittimo Verminderd Vastgoed | Rosignano Marittimo Luxe Vastgoed | Rosignano Marittimo Goedkoop Vastgoed | Rosignano Marittimo Huizen-Villa te koop | Rosignano Marittimo Huizen-Villa Zwembad te koop