Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Molazzana Italy EN Immobiliers à Vendre Molazzana Tuscany FR Inmueble a la venta Molazzana Tuscany ES Immobilien zum Verkauf Molazzana Tuscany DE Immobiliari in Venditap Molazzana Tuscany IT Immobiliën te koop Molazzana Tuscany NL Imoveis venda Molazzana Tuscany PT дома Продажа недвижимости Molazzana Tuscany RU
« Terug

6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Molazzana, Italië

£380.397 GBP | $481.140 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 6
Badkamers: 4

pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
Houses in Tuscany
Benito Casci
Locatie: Italy
Talen: Engels,Italiaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 7/18/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Molazzana, Italië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Omringd door kastanjehout en gecultiveerde terrassen in het hart van het gebied Garfagnana van noordelijk Toscanië, biedt Pian Di Lago Agriturismo vrede en kalmte enkel een paar km van winkels en restaurants aan.

Het bezit bestaat (i) uit 2 losgemaakte traditionele huizen, (ii) een losgemaakte loge met portiek en WC en (iii) een afzonderlijke behandelde ? loggia ? evenals (iv) net onder land 1.5ha (3 acres) met overvloed van ruimte voor een zwembad.

De eigenschappen zijn volledig vernieuwd en verfraaid in Toscaanse stijl, met een haard en een extern houten fornuis.

Het belangrijkste huis wordt gebouwd meer dan 3 niveaus en bestaat uit slaapkamer en 2 WCs op de benedenverdieping. Wenteltrap aan hoofddievloer met keuken, zitkamer (momenteel als slaapkamer 3 wordt gebruikt). Wenteltrap aan hogere die vloer met slaapkamer en studie (momenteel als slaapkamer 4 wordt gebruikt).

Het tweede huis wordt gebouwd meer dan 2 vloeren en heeft grote ontvangstruimte met keuken weg op de benedenverdieping en een wenteltrap aan het parterre, dat heeft heeft 2 slaapkamers en 2 ruimten van WC.

De loge heeft een grote ontvangstruimte met weg keuken, doucheruimte en portiek.

Bij een hoogte van 890m, geniet Pian Di Lago van een positie van bijzonder panoramisch belang, die tot het maken een spectaculair punt waarvan om de Alpiene pieken van de bergketen te bewonderen Apuane. Het is ook dichtbij het begin van vele wandelingsslepen.

Het wordt ideaal gezien geplaatst voor heuvelleurders, die een echt paradijs van duidelijke voetpadden zijn die het Natuurreservaat van de Alpen Apuan doorkruisen.

Aangewezen als Natuurreservaat voor zijn uitzonderlijke schoonheid, wordt het gebied door meadowland en gemengd bos en het mogelijk gekenmerkt om vele installatiespecies te zien typisch van de flora Apuane en aan de spechten en andere wilde vogels te luisteren.

10 minuten weg door auto zijn een aantal dorpen met inbegrip van Sassi/Eglio (700 meter asl) met zijn historische Duomo, mooie traditionele steen gebouwde dorpshuizen, koffiebar, restaurant en een kruidenierswinkelwinkel.

Verdere beneden de weg is de stad van Molazzana (7km) heeft een waaier van winkels terwijl de bloeiende marktstad van Castelnuovo (13km) en Barga (17km) een grote verscheidenheid van winkels en de diensten en een drukke wekelijkse straatmarkt heeft. Luca is enkel 47 km onderaan de vallei. De luchthaven van Pisa kan in ongeveer 1.5 u worden bereikt.

De kust (Forte dei Marmi) en de uitstekende skitoevlucht van Abetone kunnen in ongeveer 1 u worden bereikt 15 minuten.
Ref Nr: 694
Het Type van bezit: Huis
Het Gebied m2 van het bezit: 15000
Het leven Gebied m2: 150
Slaapkamers: 6
Badkamerss: 4
Niveaus: 3
Prijs: € 450,000
Classe energetica G, PEG 543.4, EPI 404.0
VERMINDERDE PRIJS
Alle getoonde tarieven zijn voor indicatieve slechts doeleinden.
FEXR_c="EUR"; FEXR_a="GBP"; FEXR_amt="450000.00"; FEXR_size="200";
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Molazzana" Italië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Molazzana
Regio: Toscane
Provincie: Lucca
Land: Italië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Molazzana | Molazzana Verminderd Vastgoed | Molazzana Luxe Vastgoed | Molazzana Goedkoop Vastgoed | Molazzana Huizen-Villa te koop | Molazzana Huizen-Villa Zwembad te koop