Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Pollina Italy EN Immobiliers à Vendre Pollina Sicily FR Inmueble a la venta Pollina Sicily ES Immobilien zum Verkauf Pollina Sicily DE Immobiliari in Venditap Pollina Sicily IT Immobiliën te koop Pollina Sicily NL Imoveis venda Pollina Sicily PT дома Продажа недвижимости Pollina Sicily RU
« Terug

2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Pollina, Italië

£54.889 GBP | $70.479 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Oppervlakte: 130 m2

Avatar
Eigenaar / Manager:
Property in Sicily
Valerio Gruessner
Locatie: Italy
Talen: Engels, Duitse, Frans,Italiaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 6/13/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Pollina, Italië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Het CHARMANTE RIJTJESHUIS MET DRIE SLAAPKAMERS IN MOOIE POLLINA de keurige, traditionele buitenkant van Casa Collosi maakt zijn binnenlands iets van een verrassing ? het in een noordelijke Europese stijl, met lichte houten plafondpanelen en deuren, en een vloer is verfraaid die bijna helemaal roze graniet is. Nochtans, deze vrij recente toevoegingen aan een bezit dat slechts grote beenderen heeft illustreren hoeveel zorg en aandacht is besteed aan het door zijn huidige eigenaars. RUIM EN COMFORTABEL heeft de benedenverdieping een badkamers (het enige deel van het huis dat het dringende werk) vergt, een gastslaapkamer bij de voorzijde en grote, een heldere keuken-levende ruimte bij het achtergedeelte. Boven zult u een badkamers met een douche, twee grote slaapkamers, een studie, en een kleine provisiekamer vinden. Onder straatniveau is er een kelderverdieping met opslag of werkruimte die de volledige 60m2 voetafdruk van dit grote familiehuis behandelen. De SCHILDERACHTIGE MENINGEN Casa Collosi wordt gevonden in het strakke konijnenveld van cobbled straten en stegen dat omhoog Pollina, één van de heuveltopsteden van het Park Madonie maakt. Een klaarblijkelijk traditionele gemeenschap met een onverwacht moderne technologische infrastructuur die een slim recyclingssysteem en een vezeloptische breedband omvat, Polllina is enkel 4km van de kust, 15km van iconische Cefalù en binnen gemakkelijk bereik van de internationale luchthavens in Palermo en Catanië. De meningen van de stad moeten worden gezien, met een snelle daling 400m bergaf aan het overzees worden geloofd, en meningen op een duidelijke dag die zich uitbreiden om Etna in het oosten en de Eolische Eilanden aan het noorden op te zetten.
Dubbele verglazing
Het elektrische afbaarden
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Pollina
Regio: Sicilië
Provincie:
Land: Italië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 130 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Pollina | Pollina Verminderd Vastgoed | Pollina Luxe Vastgoed | Pollina Goedkoop Vastgoed | Pollina Huizen-Villa te koop