Netherlands language

Verander taal close


Farmhouse for sale in Cortona Italy EN Immobiliers à Vendre Cortona Tuscany FR Inmueble a la venta Cortona Tuscany ES Immobilien zum Verkauf Cortona Tuscany DE Immobiliari in Venditap Cortona Tuscany IT Immobiliën te koop Cortona Tuscany NL Imoveis venda Cortona Tuscany PT дома Продажа недвижимости Cortona Tuscany RU
« Terug

4 Slaapkamers Boerderijen te koop Cortona, Italië

£929.858 GBP | $1.176.120 USD
Type eigendom: Boerderijen
Slaapkamers: 4
Badkamers: 5
Oppervlakte: 320q m2
Oppervlakte grond: 0.288ha hectare

pool Zwembad
ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
ROLLING HILLS
Jacopo Menchicchi
Locatie: Italy
Talen: Engels,Italiaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 7/18/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

4 Slaapkamers Boerderijen te koop Cortona, Italië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Voor boerderij van de verkoop de mooie steen met pool, tuin en poolhuis, een totaal van 4 slaapkamers en 5 badkamerss.
Het gebouw, van ongeveer sqm 320, de data terug naar de 19de eeuw en zijn in perfecte voorwaarden.
Het is verdeeld in 2 niveaus: op de benedenverdieping vinden wij een hal en een elegante woonkamer met de open haard van pietraSerena; van het hebben toegang wij zowel tot de zeer heldere keuken die directe mening van de pool en de eetkamer, met een steenmuur heeft.
Ook op de benedenverdieping is een slaapkamer/een studie met badkamers en wasserijruimte. Een tweede badkamers wordt gevestigd naast de woonkamer.
Voor de eerste verdieping, of door interne of externe trap wordt bereikt, worden gevestigd 4 slaapkamers, 2 waarvan ensuite badkamers en walk-in kast, plus een extra badkamers die hebben.
Een paar stappen van de 5x 10 MTpool, vinden wij een verrukkelijk poolhuis van ongeveer sqm 66, met ruim het leven gebied waar het aan opstelling een bankbed voor gasten, badkamers en bergruimte mogelijk is.
Het bezit wordt voltooid door een privé tuin van ongeveer gehandhaafde sqm 2880, goed, volledig geschermd en uitgerust met irrigatiesysteem.
STAAT EN HET EINDIGEN: Het gebouw werd fijn hersteld in 2011, gebruikend typische Cortona en Toscaanse materialen.
De voorzijde is volledig van ruwe steen, de plafonds gewelfde plafonds en vergoelijkte houten stralen hebben om extra helderheid aan de ruimte te geven. De vloeren zijn in parket.
Het huis is uitgerust met intern domotic elektrosysteem, satellietInternet verbinding, alarmsysteem en elektrische poort.
De ruimten op de eerste verdieping allen hebben airconditioning, en de benedenverdieping wordt voorbereid op het systeem.
DE DIENSTEN EN NUT: Het bezit heeft LPG en het korrel verwarmingssysteem, wordt watervoorziening goed verstrekt door openbaar aquaduct en privé.
GEBRUIK EN POTENTIEEL VERMOGEN: Dit voorwerp is perfect om of als hoofdwoonplaats of als vakantiehuis aan huur worden gebruikt of met familie en vrienden te genieten van.
PLAATS: Het bezit wordt gevestigd in het platteland, overziend Cortona, die slechts 5 minuten weg door auto is.
De plaats is stil en beschut die maar tezelfdertijd goed verbindt met alle diensten.
De weg kan in 20 minuten door auto worden bereikt, terwijl ongeveer 4 km weg het station is.
Meer Trasimeno 15 minuten (15 km), Arezzo 35 minuten (30 km), Montepulciano 30 km (30 minuten), Perugia 42 km (35 minuten), Pienza 50 km (50 minuten), Siena 75 km (55 minuten). De meest dichtbijgelegen luchthavens zijn Perugia 50 km (45 minuten), Florence 115 km (1 uur 25 minuten), Pisa 210 km (2 uren 10 minuten), Rome 230 km (2 uren 30 minuten).
Identiteitskaart van het bezit: Tcr-173
Gebied: Toscanië
Provincie: Arezzo
Gemeente: Cortona
Categorie: Villa's & Buitenhuizen
De efficiencyklassen van de energie: G > 160 Kwh/mq
Oppervlakte: mq 320
Land: 0.288 ha
Pool: Ja
Garage: Nr
Tuin: Ja
Terras: Ja
Staat: Hersteld
Zalen: 0
Slaapkamers: 4
Badkamerss: 5
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Cortona" Italië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Cortona
Regio: Toscane
Provincie: Arezzo
Land: Italië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 320q m2
Oppervlakte grond: 0.288ha hectare
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
4 Slaapkamers Boerderijen te koop in Cortona | Cortona Verminderd Vastgoed | Cortona Luxe Vastgoed | Cortona Goedkoop Vastgoed | Cortona Boerderijen te koop | Cortona Boerderijen Zwembad te koop