Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Grumello-Del-Monte Italy EN Immobiliers à Vendre Grumello-Del-Monte Lombardy FR Inmueble a la venta Grumello-Del-Monte Lombardy ES Immobilien zum Verkauf Grumello-Del-Monte Lombardy DE Immobiliari in Venditap Grumello-Del-Monte Lombardy IT Immobiliën te koop Grumello-Del-Monte Lombardy NL Imoveis venda Grumello-Del-Monte Lombardy PT дома Продажа недвижимости Grumello-Del-Monte Lombardy RU
« Terug

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Grumello-Del-Monte, Italië

£726.562 GBP | $905.075 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Oppervlakte: 330 m2
Bouwdatum: 2022

Avatar
Eigenaar / Manager:
Home Seekers International Ltd.
Madeleine Morgan
Locatie: Italy
Talen: Engels,Italiaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 4/25/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Grumello-Del-Monte, Italië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Een paar enkel kilometers van de kusten van Meer Iseo en de comfortabele stad van Bergamo en een vijf-notulen aandrijving aan de exclusieve Golfclub Rossera, (/) op beroemd, heuvels van Grumello del Monte, in een buitengewone positie met een 360 graadmening over de sterke drank, cultiveerde zich organisch wijngaarden, bevindt één enkele villa en twee semi-detached villa's. De drie eenheden worden geplaatst in een verdant, exclusieve context. Elke villa bevindt zich op een perceel dat van sqm ong. 780 eveneens aan 3 vrije kanten wordt geschikt, die voor het totale openlucht leven toestaan.
De enige villa wordt ontwikkeld op de volgende manier: sqm 310 van binnenlandse ruimten wordt goed verdeeld op 3 niveaus; in de kelderverdieping, is er een dubbel-brede garage. Voor het parterre, zijn er een badkamers, een bergruimte, een grote en heldere die woonkamer en een keuken in een open plek met toegang tot de buitenkant op een portiek en de tuin van het bezit, wordt ontworpen om prettige joviaale ogenblikken door te brengen genietend van de rust van het gebied. Voor de eerste verdieping, zijn er 3 slaapkamers, een badkamers en een panoramische loggia.
De semi-detached villa bestaat uit twee volledig onafhankelijke eenheden. In de kelderverdieping, zijn er een dubbel-brede garage en de mogelijkheid om een wasserijruimte te creëren. Voor het parterre, zijn er een gang, twee badkamerss en drie slaapkamers, twee waarvan meningen over de wijngaarden en toegang tot het grote balkon hebben. Voor de eerste verdieping, anderzijds, vinden wij de ruime woonkamer met een open-plankeuken, een badkamers en een ruim terras; bij de rug, is er toegang tot de privé tuin.
De villa's worden ontworpen voor zeer hoge energie - de besparingen op de hoogste niveaus beschikbaar op de markt vandaag, en de geavanceerde technologieën combineren met de schoonheid en het ontwerp van de oplossing om voor een uitstekende levenskwaliteit het mogelijk te maken. Elke villa zal geleverde onvolledig, met totale beschikbaarheid van interne aanpassing zijn. De eigenschappen worden volledig beschermd door een omheining en een elektrische poort die veiligheid en privacy toestaan.
PLAATS
5 mins to the Golf Club Rossera
5 mins aan de autosnelweg
35 mins aan Milaan
15 mins aan Bergamo
20 mins van Meer Iseo
40 mins van Meer Garda
90 mins van Meer Como
Bouwjaar: 2022
Grootte in Mq: 330
Slaapkamers: 3
Badkamerss: 3
Tuin: Ja
Terras: Ja
Garage: Ja
Privé Parkeerplaats: Ja
Extra Opslag: Ja
Meningen: Meningen over de stad en de wijngaarden
De Klasse van het Certificaat van de Prestaties van de energie: A
Grootte in Mq: 330
Slaapkamers: 3
Badkamerss: 3
Tuin: Ja
Terras: Ja
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Grumello-Del-Monte" Italië

Voorzieningen:
Adres: Localita Codera
Postcode:
Plaats: Grumello-Del-Monte
Regio: Lombardije
Provincie:
Land: Italië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 330 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 2022
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Grumello-Del-Monte | Grumello-Del-Monte Verminderd Vastgoed | Grumello-Del-Monte Luxe Vastgoed | Grumello-Del-Monte Goedkoop Vastgoed | Grumello-Del-Monte Huizen-Villa te koop