Netherlands language

Verander taal close


Farmhouse for sale in Civitella in Val di Chiana Italy EN Immobiliers à Vendre Civitella in Val di Chiana Tuscany FR Inmueble a la venta Civitella in Val di Chiana Tuscany ES Immobilien zum Verkauf Civitella in Val di Chiana Tuscany DE Immobiliari in Venditap Civitella in Val di Chiana Tuscany IT Immobiliën te koop Civitella in Val di Chiana Tuscany NL Imoveis venda Civitella in Val di Chiana Tuscany PT дома Продажа недвижимости Civitella in Val di Chiana Tuscany RU
« Terug

3 Slaapkamers Boerderijen te koop Civitella in Val di Chiana, Italië

£1.165.332 GBP | $1.496.333 USD
Type eigendom: Boerderijen
Slaapkamers: 3
Badkamers: 5
Oppervlakte: 537q m2
Oppervlakte grond: 1.2ha hectare

heat Centrale verwarming
Avatar
Eigenaar / Manager:
ROLLING HILLS
Jacopo Menchicchi
Locatie: Italy
Talen: Engels,Italiaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 6/13/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Boerderijen te koop Civitella in Val di Chiana, Italië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Dichtbij Arezzo, voor verkoop onlangs gebouwd milieuvriendelijke boerderij met bijgebouw, tuin en olijfbosje, voor een totaal van 3 slaapkamers en 5 badkamerss.
Deze mooie die boerderij, in 2007 volgens de criteria van de groene bouw wordt gebouwd, heeft een totaal gebied van 392 vierkante meters bruto en is verdeeld in drie vloeren boven als volgt samengestelde grond en één kelderverdieping: - Op de kelderverdiepingsvloer vinden wij een hal belangrijk tot een grote woonkamer met open haard, wasserijruimte, technische ruimte en badkamers;
- Op de benedenverdieping, die zowel door interne houten trap als door externe trap wordt betreden, hebben wij de keuken met directe toegang tot de loggia, een badkamers en een mooie woonkamer met Franse deuren die grote helderheid aan het milieu geven en waardoor u tot de tuin kunt direct toegang hebben.
Op de eerste verdieping hebben wij 2 slaapkamers, één waarvan een ensuitebadkamers heeft, en een onafhankelijke badkamers, tenslotte, de eerste verdieping huisvest een slaapkamer en een badkamers.
Naast het belangrijkste huis is er een bijgebouw van ongeveer 100 vierkante meters, momenteel in onvolledige staat, maar zodra voltooid zou het kunnen worden gebruikt om gasten aan te passen.
Het land is ongeveer 1.2 Ha en kenmerkt een mooie goed-gehandhaafde tuin en ongeveer 240 olijfbomen.
STAAT EN AFWERKING
Het gebouw werd totaal herbouwd in 2007 op basis van een oude boerderij waaruit vele elementen zoals de stenen, de bakstenen en de architrafen werden genomen.
De criteria van de groene bouw werden meticulously gevolgd, resulterend in een gebouw met een zeer laag milieueffect, met de opneming van zonnepanelen, geïsoleerd dak en zorgvuldig gekozen inrichtingen om betere thermische isolatie, eigenschappen te verzekeren die de boerderij een energieklasse A. waarborgen.
Het binnenland kenmerkt houten stralen, terracottavloeren op gemeenschappelijke gebieden en parket in de slaapkamers.
DE DIENSTEN EN NUT
Casale Natura is uitgerust met zonnepanelen voor de productie van heet water en een vloerverwarmingssysteem dat olijfnoten als brandstof gebruikt.
De watervoorziening wordt verstrekt door het openbare aquaduct en goed. Er is een reservoir voor regenwaterterugwinning.
Er is een phytodepurationinstallatie voor afvoerkanalen.
GEBRUIK EN POTENTIEEL VERMOGEN
Het bezit kan of als hoofdwoonplaats of als vakantiehuis aan huur worden gebruikt of met familie en vrienden genieten van.
PLAATS
De boerderij is in een gemakkelijk toegankelijke plaats, minder dan 1 km van het stadscentrum, dat alle primaire diensten wordt aangeboden.
De belangrijkste Toscaanse steden zijn gemakkelijk te bereiken: Arezzo (20 minuten, 17 km), Cortona (35 minuten, 32 km), Florence (50 minuten, 70 km), Siena (45 minuten, 55 km).
De meest dichtbijgelegen luchthavens zijn Florence (1 h, 89 km), Perugia (1 h, 88 km), Pisa (1 h 40 min, 156 km), Rome (2 h 10 min, 215 km).
Identiteitskaart van het bezit: Tcr-185
Gebied: Toscanië
Provincie: Arezzo
Gemeente: Civitella in Val di Chiana
Categorie: Villa's & Buitenhuizen
De efficiencyklassen van de energie:
Oppervlakte: mq 537
Land: 1.2 Ha
Pool: Nr
Garage: Nr
Tuin: Ja
Terras: Ja
Staat: Hersteld
Zalen: 0
Slaapkamers: 5
Badkamerss: 3
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Civitella in Val di Chiana" Italië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Civitella in Val di Chiana
Regio: Toscane
Provincie: Arezzo
Land: Italië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 537q m2
Oppervlakte grond: 1.2ha hectare
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: check
Verwante zoekopdrachten:
3 Slaapkamers Boerderijen te koop in Civitella in Val di Chiana | Civitella in Val di Chiana Verminderd Vastgoed | Civitella in Val di Chiana Luxe Vastgoed | Civitella in Val di Chiana Goedkoop Vastgoed | Civitella in Val di Chiana Boerderijen te koop