Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Volterra Italy EN Immobiliers à Vendre Volterra Tuscany FR Inmueble a la venta Volterra Tuscany ES Immobilien zum Verkauf Volterra Tuscany DE Immobiliari in Venditap Volterra Tuscany IT Immobiliën te koop Volterra Tuscany NL Imoveis venda Volterra Tuscany PT дома Продажа недвижимости Volterra Tuscany RU
« Terug

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Volterra, Italië

£1.266.666 GBP | $1.626.449 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Oppervlakte: 300 m2
Oppervlakte grond: 6000 m2

pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
TuscanyInside
Anna Rivieccio
Locatie: Italy
Talen: Engels,Italiaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 6/13/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Volterra, Italië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De website verzamelt de persoonsgegevens van enkele gebruikers die de website doorbladeren.
Overeenkomstig de verplichting en de aandacht die wij op persoonsgegevens hebben geplaatst en overeenkomstig kunst 13 en 14 van de EU GDPR, verstrekt informatie bij methodes, doeleinden, mededeling en de verspreiding van persoonsgegevens en gebruikersrechten.
persoonsgegevenscontrolemechanisme
Toscanië binnen Real Estate Di Rivieccio Anna
Localita Aiano, 30/A
53037 - San Gimignano (Siena) Italië
P.IVA 0525
C.F. RVCNNA69C59L259I
E-mail:
Telefoon: +39 335
Types van verworven gegevens
verzamelt direct de gegevens van gebruikers of door derden. De types van verzamelde gegevens zijn: technische navigatiegegevens, gebruiksgegevens, e-mail, naam, achternaam, telefoonnummer, provincie, land, GLB, stad, adres, firmanaam, status, koekjes en andere types van gegevens. De verdere details op de verzamelde gegevens worden verstrekt in de volgende secties van deze zelfde verklaring.
De persoonsgegevens worden verstrekt doelbewust door de gebruiker door de compilatie van vormen, of, in het geval van gebruiksgegevens, zoals gegevens met betrekking tot navigatiestatistieken, worden zij verzameld automatisch door de pagina's van te doorbladeren.
De gegevens door de vormen worden vereist die zijn verdeeld tussen verplicht en facultatief; op elke vorm afzonderlijk zullen de twee types worden vermeld. Voor het geval dat de gebruiker verkiest verplichte gegevens niet te onthullen, be*houdt zich het recht voor de dienst niet te verlenen. Voor het geval dat de gebruiker verkiest facultatieve gegevens niet mee te delen, zal de dienst hoe dan ook door worden verleend.
de hulpmiddelen van gebruiksstatistieken aan het doorbladeren van spoorgebruikers, wordt de gegevensanalyse gedaan via logboek. gebruikt direct geen koekjes maar kan koekjes met inbegrip van de derdediensten gebruiken.
Elk koekjesgebruik is geregeld in het Beleid van het Koekje () en later in deze zelfde verklaring.
De gebruiker die communiceert, publiceert, verspreidt, deelt of verkrijgt derde het persoonsgegeven via volledige verantwoordelijkheid voor hen veronderstelt. De gebruiker bevrijdt de eigenaar van de website van om het even welke directe verantwoordelijkheid en naar derden, die het recht op mededeling, publicatie, verspreiding waarborgen daarvan te hebben. verleent de geen diensten aan gebruikers onder de leeftijd van 18. In het geval van eisen voor minderjarigen worden gemaakt, moet de ouder of de persoon die ouderlijk gezag houden de gegevensverzoeken invullen dat.
Methodes, plaatsen en tijden van de verwerking van de verworven gegevens
Methodes om de verworven gegevens te verwerken
De eigenaar heeft een systeem van IT geschikt ontworpen om veiligheidsmaatregelen te verzekeren geacht aangewezen om toegang, onthulling, wijziging of onbevoegde annulering van persoonsgegevens te verhinderen. Het zelfde systeem maakt dagelijkse copieën, beschouwd als voldoende, volgens het belang van de gegevens adequaat het bevat.
De gebruiker heeft het recht die informatie over de veiligheidsmaatregelen ertoe te brengen door de eigenaar worden getroffen om gegevens te beschermen.
Toegang tot gegevens naast de houder
De die persoonsgegevens door worden verzameld kunnen door het interne personeel (zoals administratieve, commerciële, op de markt brengende, wettelijke, systeembeheerders) en/of externe onderwerpen (zoals dienstverleners van derdeIT, webfarm, communicatie agentschappen, leveranciers van de bijkomende diensten) zijn toegetreden. Wanneer noodzakelijk, worden deze structuren benoemd door het gegevenscontrolemechanisme.
De gebruiker kan om de bijgewerkte lijst van gegevenscontrolemechanismen bij om het even welk verzoeken.
Mededeling van om het even welke ongewenste toegang tot de Waarborg van de Privacy
Het voornoemde systeem van IT wordt dagelijks gecontroleerd en door systeemtechnici en ingenieurs gecontroleerd. Maar het feit blijft dat, zelfs als overwogen verre mogelijkheid, er ongewenste toegang kan zijn. Als dit gebeurt, verbindt de eigenaar zich, vanaf GDPR ertoe, die het aan de Waarborg van de Privacy binnen de termijnen mee te delen door wet worden bepaald.
Verzameld gegevensbehoud
De persoonsgegevens worden gehouden en in de operationele en administratieve bureaus van de eigenaar, evenals in webfarms waar de servers dat de ontvangende website verblijft, of op de servers verwerkt die de reservecopieën maken. De persoonsgegevens van de gebruiker kunnen in Italië, Duitsland of in Nederland, nochtans in landen van de Europese Gemeenschap verblijven. De persoonsgegevens van de gebruiker worden nooit gebracht of buiten het Europese grondgebied gekopieerd.
De tijden van het behoud van de verworven gegevens
In het geval van gegevens worden verworven om de dienst aan de gebruiker te verlenen, (zowel voor de gekochte dienst als voor een proef) het gegeven wordt opgeslagen 24 maanden na de voltooiing van de dienst die. Of tot de toestemming wordt herroepen.
In het geval dat de houder verplicht is om persoonsgegevens overeenkomstig een wettelijke verplichting of voor een gezagsorde te houden, kan de houder de gegevens voor een langere tijd behouden, noodzakelijk om aan de verplichtingen te voldoen.
Aan het eind van de bewaartermijn, zullen de persoonsgegevens worden geschrapt. Na de uiterste termijn, zult u niet meer tot uw gegevens kunnen toegang hebben, om zijn schrapping en portabiliteit verzoeken.
Wettelijke basis voor verworven gegevens - verwerking
De eigenaar verwerft de persoonsgegevens van gebruikers hier in de gevallen onder beschreven.
De behandeling is noodzakelijk: - als de gebruiker doelbewust de behandeling voor één of meerdere doeleinden heeft goedgekeurd;
- om een citaat aan de gebruiker te verstrekken;
- om een contract aan de gebruiker te verstrekken;
- om een servi te verstrekken
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Volterra" Italië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Volterra
Regio: Toscane
Provincie: Pisa
Land: Italië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 300 m2
Oppervlakte grond: 6000 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Volterra | Volterra Verminderd Vastgoed | Volterra Luxe Vastgoed | Volterra Goedkoop Vastgoed | Volterra Huizen-Villa te koop | Volterra Huizen-Villa Zwembad te koop