Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Gratteri Italy EN Immobiliers à Vendre Gratteri Sicily FR Inmueble a la venta Gratteri Sicily ES Immobilien zum Verkauf Gratteri Sicily DE Immobiliari in Venditap Gratteri Sicily IT Immobiliën te koop Gratteri Sicily NL Imoveis venda Gratteri Sicily PT дома Продажа недвижимости Gratteri Sicily RU
« Terug

2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Gratteri, Italië

£21.502 GBP | $26.925 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Oppervlakte: 89 m2

Avatar
Eigenaar / Manager:
Property in Sicily
Valerio Gruessner
Locatie: Italy
Talen: Engels, Duitse, Frans,Italiaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/16/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Gratteri, Italië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
HUIS MET DRIE VERDIEPINGEN, MET TWEE SLAAPKAMERS IN GRATTERI: Het FABELACHTIGE VOORBEELD VAN een BEZIT van het KOOPJE IN SICILIË op het gebied van vernieuwingsprojecten TE VERNIEUWEN met korting, hoog-potentiële die in Noord-Sicilië moeten worden gevonden dit jaar, zou Casetta Rosa enkel bij zeer hoogste van de klasse kunnen zijn. Met een prachtige positie centraal bij de kleine heuveltopstad van Gratteri, op de lagere hellingen van het Natuurreservaat Madonie, en rustieke charme in elk van het vloertegel en plafond hout, is dit traditionele terrasvormige plattelandshuisje vermeld voor een vraagprijs die een absoluut koopje is. Een CHARMANT CANVAS VOOR UW CREATIVITEIT de uiteindelijke vernieuwing kon Casetta Rosa op talrijke verschillende manieren vormen, maar momenteel is het bezit met drie verdiepingen als volgt verdeeld: een grote hal, keuken-diner en badkamers met douche op de benedenverdieping, één enkele hoofdslaapkamer op de eerste, en een paar kleinere ruimten op de hoogste vloer. Één hiervan heeft een klein balkon. Wij zien een definitief ontwerp voor het vernieuwde bezit als een weinig het gebruik maken van het van opgeheven plafond onder het morsende dak om een zolderruimte tot stand te brengen, het verdelen van de hoofdslaapkamer om een Engels-reeksbadkamers en misschien zelfs het creëren van een klein terras in de miniatuurbinnenplaats aan de kant van het huis toe te voegen. STEVIGE STRUCTURELE VOORWAARDE Er onbetwistbaar heel wat werk is op het huis te doen, maar het goede nieuws is dat betrekkelijk weinig van dit van aard structureel is. Het dak, de muren en de lagere vloeren zijn in goede voorwaarde. Wat het versterken zal aan de hoogste vloer moeten worden toegevoegd, en de nieuwe elektro en waterinfrastructuur gaat duidelijke prioriteiten zijn, maar de meesten van wat voorbij dit nodig is zouden in de eerder minder het intimideren categorieën van montage en het leveren vallen. Een SIGNIFICANTE BONUS VOOR SNELLE VERHUIZERS met de laatste ronde van de subsidies Italiaanse van de „Super Bonus“ nog op zijn plaats met duurzame het huisverbeteringen te helpen, nu is de zeer beste tijd om op de vernieuwingsmuziekwagen in Sicilië te springen. U kunt een volledig overzicht, met inbegrip van alle relevante uiterste termijnen lezen voor de financiering van toepassingen, op onze website, samen met een uitvoerige beschrijving van mooie Casetta Rosa.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Gratteri
Regio: Sicilië
Provincie:
Land: Italië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 89 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Gratteri | Gratteri Verminderd Vastgoed | Gratteri Luxe Vastgoed | Gratteri Goedkoop Vastgoed | Gratteri Huizen-Villa te koop