Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Sanremo Italy EN Immobiliers à Vendre Sanremo Liguria FR Inmueble a la venta Sanremo Liguria ES Immobilien zum Verkauf Sanremo Liguria DE Immobiliari in Venditap Sanremo Liguria IT Immobiliën te koop Sanremo Liguria NL Imoveis venda Sanremo Liguria PT дома Продажа недвижимости Sanremo Liguria RU
« Terug

3 Slaapkamers Appartement te koop Sanremo, Italië

£376.103 GBP | $468.509 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Oppervlakte: Sanreo m2

Avatar
Eigenaar / Manager:
Liguria Homes Italy
Matteo Scandolera
Locatie: Italy
Talen: Engels, Frans,Italiaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/2/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Appartement te koop Sanremo, Italië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
San Remo, Ligurië: ruime 3 slaapkamer zijvlakte voor verkoop met terras, overzeese mening, privé garage en gedeeld zwembad.
Genesteld in een exclusieve privé weg in San Remo, biedt Ligurië, deze ruime 3 slaapkamer, 2 badkamersflat een onvergelijkelijk mengsel van comfort en gemak aan. Gesitueerd binnen meticulously gehandhaafde woon complex, volledig met de portierdienst, parkeren, en een zeewater zwembad, belichaamt dit bezit de wezenlijke Italiaanse levensstijl Riviera.
De aanpassing omvat: hal, een zuidwesten woonkamer onder ogen zien foutloos met een formeel het dineren gebied wordt, grootmoedige keuken, twee grote dubbele slaapkamers, één enkele slaapkamer en twee badkamerss die. geïntegreerd die Één van de de fascinatieeigenschappen van de flat is zijn groot behandeld terras dat panoramische overzeese meningen aanbiedt. Deze openluchtruimte is perfect voor dineren het in de open lucht of eenvoudig het ontspannen, toestaand ingezetenen om in het unieke microklimaat van Italiaanse Riviera volledig onder te dompelen.
De extra belevingswaarde omvat een privé garage voor veilig parkeren, een specifieke cabine dichtbij het zwembadgebied, en een praktische kelder of een bergruimte. Een facultatieve behandelde autoruimte is ook beschikbaar aan extra kosten.
Een standoutvoordeel van dit wooncomplex is de privé en directe het lopen toegang tot de hoofdstraat van San Remo en de het lopen en het cirkelen weg. Deze eigenschap verbetert het beroep van het bezit door ingezetenen het perfecte plaatsen voor traditionele „Italiaanse Passeggiata aan te bieden.“
Voor het onderscheiden van kopers die een uitzonderlijke woonplaats in San Remo, Ligurië zoeken, vertegenwoordigt deze 3 slaapkamerflat voor verkoop een zeldzame kans om de Italiaanse levensstijl te ervaren Riviera. Contacteer ons vandaag om het privé bekijken te schikken.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Sanremo" Italië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Sanremo
Regio: Ligurië
Provincie: Imperia
Land: Italië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: Sanreo m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
3 Slaapkamers Appartement te koop in Sanremo | Sanremo Verminderd Vastgoed | Sanremo Luxe Vastgoed | Sanremo Goedkoop Vastgoed | Sanremo Appartement te koop