Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Trento Italy EN Immobiliers à Vendre Trento Trentino Alto Adige FR Inmueble a la venta Trento Trentino Alto Adige ES Immobilien zum Verkauf Trento Trentino Alto Adige DE Immobiliari in Venditap Trento Trentino Alto Adige IT Immobiliën te koop Trento Trentino Alto Adige NL Imoveis venda Trento Trentino Alto Adige PT дома Продажа недвижимости Trento Trentino Alto Adige RU
« Terug

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Trento, Italië

£1.666.819 GBP | $2.076.349 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 3
Badkamers: 4

Avatar
Eigenaar / Manager:
Horus-re Agency
Damiano Merler
Locatie: Italy
Talen: Engels,Italiaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/2/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Trento, Italië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Uw droom van een villa in een exclusieve, beschutte en zonnige plaats maar tezelfdertijd bereikbaar in vijf minuten van het centrum van Rovereto is definitief uitvoerbaar. Op de heuvel Rovereto, dichtbij beroemde Grotta Damiano Chiesa, een unieke woonplaats van zijn soort, in een perceel van ongeveer 3.000 die m2 land op natuurlijke die heuvels worden genesteld aan de zon het hele jaar door worden blootgesteld allen. De onlangs gebouwde villa wordt gebouwd met hoogste kwaliteitsmaterialen en is samengesteld uit een moderne structuur met drie verdiepingen, waarvan de benedenverdieping, naast de garage, een zeer groot wellnessgebied waardig van een vijfsterrendiehotel huisvest met het beste comfort met inbegrip van een badkuiphydromassage wordt uitgerust voor 4 mensen, Turks bad, sauna, emotionele douche, gymnastiek en bargebied. Ook op de vloer die vinden wij het ketelruim, de wasserijruimte, kasten en de kelder in de rots, een ideale plaats wordt gegraven uw beste wijnen op te slaan. Wij stijgen nu naar het parterre, worden wij door een zeer grote woonkamer verwelkomd die zuidwesten onder ogen zien, uitgerust met grote panoramische balkons en de Amerikaanse keuken met uitgang aan het achterterras van meer dan 300 die m2 met open keuken wordt uitgerust die, barbecue en ontspannings vergeet het gebied, duidelijk zonder over de badkamers dichtbij de ingang wordt gevestigd. Van een mooie en gewaagde interne trap in glas en staal, stijgen wij naar de hogere vloer, waar onder het blootgestelde houten dak wij 3 slaapkamers, 1 dubbele ruimte met Engels-reeksbadkamers, een tweede dubbele ruimte en een tweelingruimte met hun eigen badkamers vinden. bad. Hier ook, staan twee mooie behandelde terrassen u toe om over de volledige vallei, van Monte Stivo aan Bondone te staren. De volledige villa wijst op de wens van de eigenaar om met prettige en esthetisch bijzondere dingen te omringen, zonder de maximumbruikbaarheid van alle ruimten en technologie op te geven om het genoegen te waarborgen van het leven. De tuin, de ware trots van deze woonplaats, wordt voortgebouwd op diverse terrassen waarvan om van diverse meningen van de vallei, en te genieten over belangrijkste een schitterend zwembad met adembenemende meningen. De moestuin, de hulpmiddelhuizen en de schuilplaatsen voor boerenerfdieren voltooien het bezit, die tot een waar natuurlijk paradijs leiden dat om als één van een soort te bepalen bijna een understatement is. Rovereto is een zonnige en stille stad op linkerAdige, rijk aan traditie en de geschiedenis, geniet van een benijdenswaardige centrale positie en van alle familiediensten. Hebt u ooit over het gedacht? Verona, Bolzano, Trento allen gemakkelijk bereikbaar door autosnelweg hoogstens in a evenals de sport en vrije tijd van Meer Garda en de bergen van Folgaria en Brentonico. Het zou uw kans kunnen zijn om in een droomvilla te leven zonder uw levensstijl, uw hartstochten en uw werk op te geven.
Bergruimte
Geleverd
Geleverde Keuken
Anti-diefstal Alarm
Centrale Stofzuiger
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Trento
Regio: Trentino Alto Adige
Provincie: Trentino
Land: Italië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Trento | Trento Verminderd Vastgoed | Trento Luxe Vastgoed | Trento Goedkoop Vastgoed | Trento Huizen-Villa te koop