Netherlands language

Verander taal close


Property for sale in Scicli Italy EN Immobiliers à Vendre Scicli Sicily FR Inmueble a la venta Scicli Sicily ES Immobilien zum Verkauf Scicli Sicily DE Immobiliari in Venditap Scicli Sicily IT Immobiliën te koop Scicli Sicily NL Imoveis venda Scicli Sicily PT дома Продажа недвижимости Scicli Sicily RU
« Terug

2 Slaapkamers Eigendom te koop Scicli, Italië

£188.051 GBP | $234.255 USD
Type eigendom: Eigendom
Slaapkamers: 2
Badkamers: 3
Verkoop type: Nieuwbouw

Avatar
Eigenaar / Manager:
Horus-re Agency
Damiano Merler
Locatie: Italy
Talen: Engels,Italiaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 4/25/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

2 Slaapkamers Eigendom te koop Scicli, Italië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De partij van de midzomer vandaag! Terwijl een groep in stube op de benedenverdieping kookt, staan er die op het punt verantwoordelijk voor de grills op de veranda, schikken anderen deskundig de eerste voorgerechten en aperitifs dat deskundig de gasten welkom zal heten die zijn aan te komen. Vanochtend verspreidden wij de lijsten onder de olijfbomen die door halsbanden van opgeschorte lichten worden aangesloten. Dit is de eerste zomer in ons nieuw huis in Scicli en onder de vrienden die ons in de ruimten ontvangen hebben wij beschikbaar en op het bankbed hebben wij de woonkamer aangebracht. Wij dachten niet wij vrienden zo snel zouden maken, en vanavond het hebben van oud en nieuwe vrienden om samen te vieren dit ogenblik specialer maakt. Toen wij dit huis kochten stelden wij voor die ons onmiddellijk hier op de lange de zomerdagen ontspannen, van de mening en van de mooie omgeving genieten. Het huis wordt in heel wat ongeveer 1.800 vierkante meters met een grote binnenplaats opgenomen die het huis onder ogen zien en de flat ontwikkelt zich op een opgeheven vloer toegankelijk door een externe trap. Wij wijzigden het volgens onze behoeften die naar de oorsprong terugkeren, vinden wij de keuken op de linkerkant en de woonkamer op de rechterkant allebei die het terras overzien terwijl het voortdurend van onze hoofdslaapkamer, badkamers, en een andere ruimte omgezet in een bureau waar mijn onophoudelijke echtgenoot door aan de rest van de wereld te verbinden werkt. De hogere die vloer, uit zijn grote ruimten wordt samengesteld, wijzen wij van tijd tot tijd toe aan van wat wij en zij houden die door hier overgaan, of zij kinderen, kleinkinderen of vrienden, zijn weten dat een het welkom heten ruimte, een zacht bed, een goed boek en een gelegde lijst er hier geen tekort is. Het hoogtepunt is het terras, een adembenemende mening, op dagen wanneer de hemel dat het transparant wordt zo duidelijk is, kunt u glimp het overzicht van Malta. Ons huis is nu enkel wat ik toen ik het zag, een kleine Siciliaanse parel, met sommige typische stukken van lokale die kunst, met tafelkleden wilde, gordijnen en handdoeken door de zeer begaafde lokale vaklieden worden geproduceerd. En onze herberg is een Siciliaanse voorraadkast waar de jam, de sausen en de groenten in het zuur geworden die wij hebben geproduceerd met wat nu in onze moestuin en in de grote, well-kept tuin groeit waar de olijfbomen, de johannesbroodbomen en de citrusvruchtenbosjes ons nooit maken vergeten waar wij zijn.
Barbecue
De Tank van de Opslag van het Water van de regen
Privé Tuin
Wasserij
Moestuin
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Scicli
Regio: Sicilië
Provincie: Ragusa
Land: Italië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Eigendom te koop in Scicli | Scicli Verminderd Vastgoed | Scicli Luxe Vastgoed | Scicli Goedkoop Vastgoed | Scicli Eigendom te koop | Scicli Nieuwbouw Eigendom te koop