Netherlands language

Verander taal close


Townhouse for sale in Livorno Italy EN Immobiliers à Vendre Livorno Tuscany FR Inmueble a la venta Livorno Tuscany ES Immobilien zum Verkauf Livorno Tuscany DE Immobiliari in Venditap Livorno Tuscany IT Immobiliën te koop Livorno Tuscany NL Imoveis venda Livorno Tuscany PT дома Продажа недвижимости Livorno Tuscany RU
« Terug

2 Slaapkamers Herenhuizen te koop Livorno, Italië

£299.173 GBP | $372.678 USD
Type eigendom: Herenhuizen
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2

ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Horus-re Agency
Damiano Merler
Locatie: Italy
Talen: Engels,Italiaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/1/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

2 Slaapkamers Herenhuizen te koop Livorno, Italië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Het middeleeuwse dorp van Rosignano komt op een heuvel met het oude kasteel duidelijk uit overziend het overzees en het groen dat de schitterende Kust Etruscan kenmerkt. Wij zijn in één van de mooiste die vestingwerken Medici in de provincie van Livorno worden gebouwd. De stranden van fijn wit die zand door dikke pijnboombossen in de schaduw wordt breiden zich voor meer dan 5 km gesteld uit en het kristallijne die overzees herhaaldelijk met de Blauwe Vlag wordt toegekend herinnert aan de Caraïbische voor zijn kleuren. De plaats Chioma, waar wij u vandaag op een bezoek nemen, is het gevestigde noorden van Rosignano op de grens met de gemeente van Livorno. Het is zijn naam aan de stroom van de zelfde naam verschuldigd die hier in het overzees stroomt en waar wij ook een goed uitgeruste toeristenhaven en een zeer beroemde het baden onderneming in het gebied vinden. Uitgaand de heuvel heeft een paar honderd meters van het overzees, een grote woonwijk zich ontwikkeld en tussen villa's en plattelandshuisjes vinden wij wat spoedig kon worden van u. Het huis wordt uitgespreid meer dan drie vloeren, allen intern verbonden door een lift en grenzen aan één kant aan zijn tweeling. Het zal geen probleem zijn om uw auto te parkeren, buiten de poort en in de interne binnenplaats kunt u meer dan één parkeren en onderaan aan het overzees comfortabel in 5 minuten lopen. Op de benedenverdieping vinden wij de uitstekend gebeëindigde die garage, met airconditioning wordt betegeld en wordt uitgerust, evenals kan het gehele huis, het de ruimte voor onze die ideeën, ook zijn door de aanwezigheid van de badkamers en een grote kast worden voltooid. Nu stijg naar de hogere vloer, gebruikend de lift of de externe trap die ook tot de tuin leidt die zich bij de rug van het huis ontwikkelt. De ruimten zijn verdeeld in een kleine slaapkamer, de keuken/de woonkamer en een schitterend terras van bijna 30 meters die uw favoriete plaats zullen worden, een perfecte plaats om van de de zomerperiodes met vrienden en familie en het grote afbaarden te genieten die het behandelt staat u toe om van de hitte te beschutten maar ook in de privacy van uw eigen huis te kunnen zonnebaden. De bovenkant van de drie vloeren huisvest de badkamers en de dubbele slaapkamer overziend zijn balkon waar wij het overzees tussen maritieme pijnbomen en oleanders kunnen bewonderen. Alle ruimten zijn in uitstekende voorwaarde en klaar om worden gewoond, is in de onlangs geïnstalleerde lift zeker een gemak, maar voor die die op traditie wensen terug te komen is het mogelijk, met een paar werken, om de originele houten trap te herstellen. Te zeggen wat als het overzees uw leven dit huis is kon absoluut deel van het uitmaken.
Geleverde Keuken
Airconditioning
Privé Lift
Gehandicapte Badkamers
Privé Tuin
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Livorno
Regio: Toscane
Provincie:
Land: Italië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Herenhuizen te koop in Livorno | Livorno Verminderd Vastgoed | Livorno Luxe Vastgoed | Livorno Goedkoop Vastgoed | Livorno Herenhuizen te koop