Netherlands language

Verander taal close


Country-House for sale in Castiglion Fiorentino Italy EN Immobiliers à Vendre Castiglion Fiorentino Tuscany FR Inmueble a la venta Castiglion Fiorentino Tuscany ES Immobilien zum Verkauf Castiglion Fiorentino Tuscany DE Immobiliari in Venditap Castiglion Fiorentino Tuscany IT Immobiliën te koop Castiglion Fiorentino Tuscany NL Imoveis venda Castiglion Fiorentino Tuscany PT дома Продажа недвижимости Castiglion Fiorentino Tuscany RU
« Terug

3 Slaapkamers Buitenverblijven te koop Castiglion Fiorentino, Italië

£504.320 GBP | $628.229 USD
Type eigendom: Buitenverblijven
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Oppervlakte: 215q m2
Oppervlakte grond: 0.258ha hectare

ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
ROLLING HILLS
Jacopo Menchicchi
Locatie: Italy
Talen: Engels,Italiaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 4/23/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Buitenverblijven te koop Castiglion Fiorentino, Italië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Verrukkelijk buitenhuis van sqm 215 in Castiglion Fiorentino, Arezzo, met een totaal van 3 slaapkamers, 3 badkamerss en sqm 2.580 van tuin met olijfbosje.
Een paar kilometers van het middeleeuwse dorp van Castiglion Fiorentino, vinden wij voor verkoop dit verrukkelijke buitenhuis van sqm 215 dat meer dan 2 vloeren als volgt wordt uitgespreid: Op de benedenverdieping zijn er een hal, een grote en heldere woonkamer met open haard, een keuken met open haard, een badkamers, een wasserijruimte, een bergruimte, en een technische ruimte.
Het parterre, door een interne trap wordt bereikt, huisvest een studie met toegang tot het terras, de hoofdslaapkamer met walk-in garderobe en Engels-reeksbadkamers, 2 slaapkamers, een badkamers met douche en een bergruimte die.
Uiterlijk, wordt het bezit omringd door sqm 2.580 van tuin met olijfbosje.
STAAT EN AFWERKING
De boerderij werd volledig vernieuwd in 2011, gebruikend hoogte - kwaliteitsmaterialen, typisch van de rustieke Toscaanse traditie.
DE DIENSTEN EN NUT
Het bezit heeft een verwarmingssysteem van LPG, bijgestaan door 2 houten-brandt open haarden, terwijl de watervoorziening door privé goed wordt gewaarborgd.
De boerderij heeft airconditioning, ook een alarmsysteem en een elektrische poort.
GEBRUIK EN POTENTIEEL
Het buitenhuis is perfect voor gebruik of als privé woonplaats, gezien zijn directe nabijheid aan de diensten, of als vakantiehuis, waar kwaliteitstijd met familie en vrienden ontspannen en kan doorbrengen.
PLAATS
Het bezit is ongeveer 1 km (3 minuten) van het dorp, dat alle noodzakelijke diensten zoals supermarkten, banken, station en winkels heeft.
Cortona 10 km (15 minuten), Arezzo 15km (20 minuten), Montepulciano 35 km (45 minuten).
De meest dichtbijgelegen luchthaven is Perugia 70 km (1 uur).
De luchthaven van Rome 210 km (2 uren), de luchthaven van Pisa 190 km (2 uren), de luchthaven van Florence 100 km (1 uur).
Identiteitskaart van het bezit: Tcr-233
Gebied: Toscanië
Provincie: Arezzo
Gemeente: Castiglion Fiorentino
Categorie: Villa's & Buitenhuizen
De efficiencyklassen van de energie: G > 160 Kwh/mq
Oppervlakte: mq 215
Land: 0.258 Ha
Pool: Nr
Garage: Nr
Tuin: Ja
Terras: Ja
Staat: Hersteld
Zalen: 12
Slaapkamers: 3
Badkamerss: 3
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Castiglion Fiorentino" Italië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Castiglion Fiorentino
Regio: Toscane
Provincie: Arezzo
Land: Italië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 215q m2
Oppervlakte grond: 0.258ha hectare
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
3 Slaapkamers Buitenverblijven te koop in Castiglion Fiorentino | Castiglion Fiorentino Verminderd Vastgoed | Castiglion Fiorentino Luxe Vastgoed | Castiglion Fiorentino Goedkoop Vastgoed | Castiglion Fiorentino Buitenverblijven te koop