Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Syracuse Italy EN Immobiliers à Vendre Syracuse Sicily FR Inmueble a la venta Syracuse Sicily ES Immobilien zum Verkauf Syracuse Sicily DE Immobiliari in Venditap Syracuse Sicily IT Immobiliën te koop Syracuse Sicily NL Imoveis venda Syracuse Sicily PT дома Продажа недвижимости Syracuse Sicily RU
« Terug

5 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Syracuse, Italië

£1.068.474 GBP | $1.330.993 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 5
Badkamers: 5
Oppervlakte: 210 m2
Oppervlakte grond: 290 m2
Bouwdatum: 1970

Avatar
Eigenaar / Manager:
Buy in Sicily Real Estate
Fabrizio Vitellino
Locatie: Italy
Talen: Engels, Spaans, Duitse, Frans,Italiaans
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Fabrizio Vitellino
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/7/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

5 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Syracuse, Italië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
AUGUSTA, SIRACUSA: Koop de aanbiedingen van Sicilië in Real Estate het overzees van een betoverende villa met pool en directe accesso aan de klippen van Augusta, wordt de villa gevestigd in één van de betoverendste montages in Sicilië, met een panorama van Onderstel Etna, de vuurtoren van Croce van de Kerstman, en de Straat van Messina. De toegang tot de villa is door een tuin, door weelderige altijdgroene installaties en lange bomen, met ruime parkeerplaats wordt omringd die. De villa, in de klassieke Siciliaanse stijl Baglio wordt gebouwd, maakt het poolgebied die het bijzonder plezierig en prettige overzees overzien, toestaand gasten om de adembenemende mening volledig te waarderen die. Alle ruimten en woonkamer hebben directe toegang tot de binnenplaats. Het leent zich aan veelvoudig gebruik voorbij woon, en het wordt geschikt op één enkel niveau. U wordt door een ingang verwelkomd die uit een groot het leven gebied met inbegrip van ruime een overzees-mening woonkamer met een thermaal efficiënte open haard bestaan, op de linkerzijde is de keuken met dubbele toegang, één waarvan tot een veranda leidt. Het slaapgebied bestaat uit vier slaapkamers, allen met ensuitebadkamerss, en vijf badkamerss, één waarvan een gastbadkamers is. Er zijn twee extra ruimten die kunnen worden gebruikt om extra bedden te verstrekken of de gebieden van het KUUROORD tot stand te brengen om de luxefaciliteit te steunen. Oorspronkelijk, was het bezit een boerderij, en zijn binnenplaats is nu omgezet in een zondek dat het overzees overziet. Van de tuin, door een kleine die trap in de rots wordt gesneden, kunnen wij de oude toegang tot de klippen (momenteel niet in gebruik) herstellen om onze privé en exclusieve toegang tot het overzees te hebben. Naast het zijn een zeldzaam product, zowel voor zijn bijzondere vorm die het overzees overzien als voor zijn panorama en exclusieve toegang tot het overzees, is de villa ook een uitstekende investering gezien het in een context van de luxehuur met een uitstekend inkomen wordt opgenomen.
Prijs: 1.250.000 ?
Contract: Verkoop
Zalen: 8
Totaal gebied: 290 Sq.m.
Totaal het leven Gebied: 210 Sq.m.
Baden: 5
Slaapkamers: 5
Positie: Strand-voorzijde, op het strand, Panoramisch, Overzees gebied, Overzeese mening
Voorwaarde: Bijna nieuw
Beschikbaar: Vrij
Bouwjaar: 1970
Laatste vernieuwing: 2010
De Bovenkant van de tuin datails
Milieu: Voor de betere inkomstklasse
Tuin (5000mq.): Exclusief
Geleverd: Nr
Lift: Nr
De beschrijvingsBovenkant van de scène
AAP: G
IPE: Gespecificeerd niet
Vloeren van het gebouw: 1
Vloer: Benedenverdieping
Niveaus: 1
Het verwarmen: Onafhankelijk
Airconditioning: per ruimte
Aantal airconditioners: 8
Nut: Het leveringscontract van de stad
Actief elektriciteitsvoorzieningscontract
Gemachtigde tank Imhoff
Afstand van:
Airport40 km
Pharmacy1,2 km
Museum2,2 km
Hospital2,2 km
School1,1 km
University5,2 km
Rotsachtige metri beach5
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres: Augusta, Sr 96011
Postcode:
Plaats: Syracuse
Regio: Sicilië
Provincie: Syracuse
Land: Italië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 210 m2
Oppervlakte grond: 290 m2
Bouwdatum: 1970
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
5 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Syracuse | Syracuse Verminderd Vastgoed | Syracuse Luxe Vastgoed | Syracuse Goedkoop Vastgoed | Syracuse Huizen-Villa te koop