Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Brescia Italy EN Immobiliers à Vendre Brescia Lombardy FR Inmueble a la venta Brescia Lombardy ES Immobilien zum Verkauf Brescia Lombardy DE Immobiliari in Venditap Brescia Lombardy IT Immobiliën te koop Brescia Lombardy NL Imoveis venda Brescia Lombardy PT дома Продажа недвижимости Brescia Lombardy RU
« Terug

2 Slaapkamers Appartement te koop Brescia, Italië

£239.338 GBP | $298.142 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Oppervlakte: 80 m2
Verkoop type: Nieuwbouw
Bouwdatum: 2025

pool Zwembad
ac Airconditioning
heat Centrale verwarming
Avatar
Eigenaar / Manager:
Home Seekers International Ltd.
Madeleine Morgan
Locatie: Italy
Talen: Engels,Italiaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/7/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

2 Slaapkamers Appartement te koop Brescia, Italië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
NA LANGDURIG VAN RUST, is het Hotel Verde Lago, zodra een pijler van de gemeenschap nu wordt doen herleven, de werken op hun manier en nieuw gezicht van het hotel en de omringende winkels zouden tegen eind 2024 moeten eindigen.
Een modern viersterrenhotel met 80 ruimten, ruim parkeren, een communale pool, en een ontvangstgebied.
RESIDENZA VERDE LAGO
IN DEZE EIGENLIJKE GELEGENHEID nemen wij de kans te baat om de verkoop van 25 privé en onafhankelijke die flats te lanceren op drie vloeren met onafhankelijke ingangen worden geschikt - de ground-floor flats hebben privé tuinen en een terrasgebied (wat met inbegrepen parkeren) en de eerste en eerste verdiepingflats allen met terrassen. De flats zijn hoofdzakelijk twee slaapkamers en twee badkamerss maar er zijn een paar beschikbare zitslaapkamers, met terrassen of tuinen, is het privé parkeren beschikbaar (wat facultatief is). In de nabijheid hebt u ook een ruim openbaar parkeerterrein indien u opteert om een parkeerplaats niet te kopen. Een ruime keus van douanematerialen voor vloeren, badkamerss, en internals.
9 eenheden op de Benedenverdieping
9 eenheden op het Parterre
7 eenheden op de Eerste verdieping
DE TECHNISCHE BESCHRIJVINGEN OMVATTEN
De Norm van de bouw aan het Certificaat van de de klassenEnergie van A
Het zwembad van de oneindigheid - 6mq x 10mq
De lokale Steen eindigt voor de muren van de Tuin met terrassen in antraciet semi-transparent ijzer en de planters in het zelfde materiaal zullen worden gebruikt om de de tuingrenzen en terrassen en binnen - te scheiden tussen het semi-transparent glas met panelen bekleden
Het systeem 2.5kw van Fotovoltaic aan 3kw per flat
Vloerverwarming
Extern weer die aan maximumisolatie en akoestiek inschepen
Drievoud verglaasde vensters en terrasdeuren
Een selectie van interne deuren
Een selectie van materialen voor het eindigen zoals vloeren en badkamerss
Slaapkamers in houten bevloering
Eco-duurzaam het klimaatsysteem van Daikin
De ventilatiesysteem van Mecchanical
De voltooiing is voorzien voor Juni 2025.
PLAATS
Paratico is één van de belangrijkste steden op het meer, biedt het restaurants, bars, en fietspadden aan. Enkel over de brug in Sarnico is het veerbooteinde dat u rond het meer aan om het even welke steden met inbegrip van het Eiland Monte Isola zal nemen. Paratico is een minieme aandrijving 30 van de luchthaven in Bergamo.
De stad van Paratico is aan de oostelijke kant van Meer Iseo en is een moderne stad die elk soort belevingswaardebars, restaurants, winkels, en supermarkten aanbieden. Het is ook om de 10 minuten drijft aan de autosnelweg zodat heeft het ook grote toegang. Paratico is naar huis aan het ras van Miglia Miglia dat een beroemde die race elk jaar met honderden deelnemers die met uitstekende auto's wordt gehouden lakefront klaar is te rennen paraderen. Elke Zondag zijn er kleurrijke die markten langs lakefront worden gestippeld en het is een favoriete vlek voor velen een visser, een fietser, en een agent aangezien er ruime het cirkelen wegen zijn die al manier van recht Sarnico tot Iseo leiden. Franciacorta is minder dan om de 10 minuten van hier ook drijf.
Dichte de steden omvatten langs: Sarnico, Iseo, Franciacorta, Predore, Tavernola Bergamasca.
Ski?end 60 mins aan Montecampione
Meer Garda 40 minieme aandrijving
Verona 60 minieme aandrijving
Venetië 2 urenaandrijving
Bergamo 30 minieme aandrijving
De luchthaven in Orio al Serio in Bergamo die talrijke Europese vluchten en bestemmingen aanbieden is ongeveer 30 mins van deze plaats. De luchthavens, met inbegrip van Linate, Malpensa, en Verona is rond één uur en veertig minuten.
Bouwjaar: 2025
Grootte in Mq: 80
Slaapkamers: 2
Badkamerss: 2
Tuin: Ja
Terras: Ja
Garage: Facultatief
Privé Parkeerplaats: Facultatief
Extra Opslag: Nr
Meningen: De Meningen van het meer
De Klasse van het Certificaat van de Prestaties van de energie: A+
Grootte in Mq: 80
Slaapkamers: 2
Badkamerss: 2
Tuin: Ja
Terras: Ja
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Brescia" Italië

Voorzieningen:
Adres: Via Panoramica
Postcode:
Plaats: Brescia
Regio: Lombardije
Provincie: Brescia
Land: Italië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 80 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 2025
Airconditioning: check
Centrale verwarming: check
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Appartement te koop in Brescia | Brescia Verminderd Vastgoed | Brescia Luxe Vastgoed | Brescia Goedkoop Vastgoed | Brescia Appartement te koop | Brescia Nieuwbouw Appartement te koop | Brescia Appartement Zwembad te koop