Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in San Remo-San Romolo Italy EN Immobiliers à Vendre San Remo-San Romolo Liguria FR Inmueble a la venta San Remo-San Romolo Liguria ES Immobilien zum Verkauf San Remo-San Romolo Liguria DE Immobiliari in Venditap San Remo-San Romolo Liguria IT Immobiliën te koop San Remo-San Romolo Liguria NL Imoveis venda San Remo-San Romolo Liguria PT дома Продажа недвижимости San Remo-San Romolo Liguria RU
« Terug

4 Slaapkamers Appartement te koop San Remo-San Romolo, Italië

£1.042.830 GBP | $1.299.049 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Oppervlakte: Sanreo m2
Verkoop type: Nieuwbouw

Avatar
Eigenaar / Manager:
Liguria Homes Italy
Matteo Scandolera
Locatie: Italy
Talen: Engels, Frans,Italiaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 4/25/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

4 Slaapkamers Appartement te koop San Remo-San Romolo, Italië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De gloednieuwe flat die van de Penthouse onovertroffen luxe in San Remo aanbieden - Villa Fiorita
Genesteld binnen de prestigieuze Villa Fiorita, definieert een opwindend nieuw onroerende goederenproject in San Remo, deze overweldigende penthouse luxe het leven opnieuw. Gesitueerd in een eerste plaats, enkel een minieme gang 8 van Jachthaven Portosole, het toneel lopen en het fietspad en de Middellandse Zee, geniet dit gloednieuwe complex van een prachtig communaal zwembad en van een het uitnodigen het zonnebaden gebied, die absolute ontspanning, privacy, en adembenemende uitzicht van de Golf van San Remo verzekeren.
De penthouse zelf is een meesterwerk, die een overzees meningsterras aanbieden dat een vegend die panorama van Jachthaven Portosole verstrekt, door vier kleinere terrassen wordt aangevuld, voor elk van zijn vier slaapkamers. Een lift gaat u direct in deze luxueuze woonplaats voor, die een heldere hal met expansieve vensters openbaren. De keuken en woonkamer, niettemin in één enkele ruimte wordt de geïntegreerd, worden verstandig ontworpen om functionaliteit te maximaliseren die. Voltooiend deze penthouse zijn drie goed-benoemde badkamerss, elk die vensters kenmerken die natuurlijk licht gieten.
Het comfort het hele jaar door wordt verzekerd dankzij het efficiënte warmtepompsysteem, die zowel de zomerairconditioning als de winter het verwarmen waarborgen. De villa Fiorita houdt trots een „A4“ classificatie van de energieklasse, die zijn positie betekenen als low-energy gebouw en één van energy-efficient op de markt.
Wat Villa Fiorita onderscheidt is zijn verplichting aan exclusiviteit, innovatieve bouwtechnieken, en het gebruik van premiematerialen. De integratie van de technologie van scherp-randdomotics heft de het leven ervaring op, die onvergelijkelijke gemak en aanpassing aanbieden. Om uw gemak te verbeteren verder, zijn de privé garages en de specifieke parkeerplaatsen beschikbaar met dit uitzonderlijke bezit.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "San Remo-San Romolo" Italië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: San Remo-San Romolo
Regio: Ligurië
Provincie: Imperia
Land: Italië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: Sanreo m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
4 Slaapkamers Appartement te koop in San Remo-San Romolo | San Remo-San Romolo Verminderd Vastgoed | San Remo-San Romolo Luxe Vastgoed | San Remo-San Romolo Goedkoop Vastgoed | San Remo-San Romolo Appartement te koop | San Remo-San Romolo Nieuwbouw Appartement te koop