Netherlands language

Verander taal close


Townhouse for sale in Bergamo Italy EN Immobiliers à Vendre Bergamo Lombardy FR Inmueble a la venta Bergamo Lombardy ES Immobilien zum Verkauf Bergamo Lombardy DE Immobiliari in Venditap Bergamo Lombardy IT Immobiliën te koop Bergamo Lombardy NL Imoveis venda Bergamo Lombardy PT дома Продажа недвижимости Bergamo Lombardy RU
« Terug

Herenhuizen te koop Bergamo, Italië

£320.542 GBP | $399.298 USD
Type eigendom: Herenhuizen
Slaapkamers: Studio
Badkamers: 2
Oppervlakte: 116 m2
Bouwdatum: 2012

pool Zwembad
heat Centrale verwarming
Avatar
Eigenaar / Manager:
Home Seekers International Ltd.
Madeleine Morgan
Locatie: Italy
Talen: Engels,Italiaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 4/25/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

Herenhuizen te koop Bergamo, Italië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De verbazende Meningen van het Meer en van de Berg van Deze Maisonnette in Woonplaats met Pool en Kuuroord
Gesitueerd in de stad van Solto Collina op Meer Iseo in een recente bouw bouwde 2012 met een groot zwembad en goed uitgerust kuuroord met Turkse stoomruimte in, sauna, chromotherapy douches, Jacuzzi, en klein maar de goed uitgeruste gymnastiek, is deze mooie maisonnette met 2 badkamerss en een ruim terras met meermeningen. Het heeft op eerste en de eerste verdiepingen van deze mooie woonplaats met panoramische beeld-prentbriefkaar meningen over het meer, de bergen van de pre-Alp, en de pool de plaats bepaald van. Het heeft onder vloerverwarming en koelsysteem evenals een slim huissysteem dat via GPS door een mobiele telefoon kunnen worden gecontroleerd.
Het bezit wordt momenteel gebruikt als primaire woonplaats en is samengesteld uit een ingang die op een open-plan zitkamer/het leven gebied die met een kleine maar goed uitgeruste keuken opent het meer overzien. De meningen blijken duidelijk uit het ogenblik u in het huis stapt. Het bezit heeft een grootmoedig het leven gebied dat uit op een schitterend terras met panorama's over het meer en de bergen leidt en er een badkamers met een douche is. Het is mogelijk om een andere slaapkamer op het parterre te creëren.
Een trap leidt tot de eerste verdieping die in veelvoudige ruimten is verdeeld, daar een badkamers, een wasserijruimte, een kleine studie, en een hoofdslaapkamer met een walk-in kast geweest. De eigenschappen omvatten houten-gerichte plafonds en vensters Velux.
Het bezit komt met een dubbele garage.
Het openlucht zwembad is groot en ruim met een solarium in teakrand, heeft het een goed uitgerust gymnastiek en kuuroordgebied onder de pool van die door het jaar kan worden genoten dit gebied een Finse stijlSauna, een Turkse stoomruimte, chromotherapy douches, Jacuzziton, omvat en gebied ontspant.
Een enkel korte aandrijving van de luchthaven in Bergamo, een ideale plaats om uw vakantie te besteden.
PLAATS
Het bezit wordt gevestigd in Solto Collina op Meer Iseo, een klein dorp met een supermarkt, winkels, en twee zeer aardige restaurants die in enkel een korte gang of een aandrijving kunnen worden bereikt.
De kusten van het meer en het centrum van Riva Di Solto, een oude visserijstad, waar het nog mogelijk is om de vissers waar te nemen die weggaan en voor visserij komen, zijn enkel een minieme gang 15 en u zult een selectie van fijne het dineren restaurants vinden.
De bezitsplaats is ook strategisch, in feite, van hier u kan verscheidene aandachtspunten gemakkelijk bereiken:
- De veerboot om het beroemde Eiland Montisola (10 minuten) te bereiken,
- De steden van Lovere, Sarnico, en Iseo (20-30 minuten);
- De skitoevlucht (40 minuten);
- Franciacorta die vele wijngaarden heeft waar het mogelijk is om wijn te schikken die proeven en dan er de beroemde Golfclub Franciacorta (40 minuten) is;
- De stad en zijn mooie middeleeuwse stad „Citta Alta“ van Bergamo, de muren van wie een deel van de plaatsen van de Erfenis van de Wereld van Unesco (50 minuten) zijn geworden;
- Milaan, het manierkapitaal, met zijn historische monumenten en aperitifs die de nachten van de stad (1 uur) bevolken;
- Mantova, het kapitaal van cultuur in 2016; Verona, de stad van liefde en Charmeur en Juliet; Venetië, de stad over het water wordt opgeschort, is een aantal van de mooiste kunststeden binnen een korte tijd (1.5 uur/2.5 u dat);
- De luchthaven Caravaggio in Orio al Serio, die de wereld aan zijn goedkope dagelijkse vluchten (30 minuten) verbindt; de luchthavens van Milaan Linate, Milaan Malpensa, en Villafranca van Verona zijn bij 1.20/1:40 uren.
Andere belangrijke plaatsen zijn dicht langs: -
Zwitserland
Venetië
Verona
Meer Garda
De steden en de dorpen sluiten langs omvatten: Castro, Riva Di Solto, Lovere, en Pisogne
De luchthaven in de stad van „Orio al Serio“, Bergamo die talrijke Europese vluchten en bestemmingen aanbieden is ongeveer 60 minuten van deze plaats.
Bouwjaar: 2012
Grootte in Mq: 116
Slaapkamers: 1
Badkamerss: 2
Tuin: Nr
Terras: Ja
Garage: Ja een dubbele garage
Privé Parkeerplaats: Nr
Extra Opslag: Nr
Meningen: De meningen van het meer en van de berg
De Klasse van het Certificaat van de Prestaties van de energie: A
Grootte in Mq: 116
Slaapkamers: 1
Badkamerss: 2
Tuin: Nr
Terras: Ja
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Bergamo" Italië

Voorzieningen:
Adres: Via Apostoli
Postcode:
Plaats: Bergamo
Regio: Lombardije
Provincie: Bergamo
Land: Italië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 116 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 2012
Airconditioning:
Centrale verwarming: check
Verwante zoekopdrachten:
Bergamo Verminderd Vastgoed | Bergamo Luxe Vastgoed | Bergamo Goedkoop Vastgoed | Bergamo Herenhuizen te koop | Bergamo Herenhuizen Zwembad te koop