Netherlands language

Verander taal close


Townhouse for sale in Bergamo Italy EN Immobiliers à Vendre Bergamo Lombardy FR Inmueble a la venta Bergamo Lombardy ES Immobilien zum Verkauf Bergamo Lombardy DE Immobiliari in Venditap Bergamo Lombardy IT Immobiliën te koop Bergamo Lombardy NL Imoveis venda Bergamo Lombardy PT дома Продажа недвижимости Bergamo Lombardy RU
« Terug

Herenhuizen te koop Bergamo, Italië

£376.103 GBP | $468.509 USD
Type eigendom: Herenhuizen
Slaapkamers: Studio
Badkamers: 2
Oppervlakte: 130 m2
Bouwdatum: 2012

pool Zwembad
heat Centrale verwarming
Avatar
Eigenaar / Manager:
Home Seekers International Ltd.
Madeleine Morgan
Locatie: Italy
Talen: Engels,Italiaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/2/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

Herenhuizen te koop Bergamo, Italië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Binnen de mooie woon complexe „Anfiteatro Spa Toevlucht“, gelegen in een stille woonwijk, met mooie meermeningen en perfecte blootstelling aan de south-facing zon, en enkel een korte gang van het historische centrum van Solto Collina, hebben wij een moderne maisonnette met dubbele terrassen en een gedeelde pool met solarium, douches, en meermeningen.
Het parterre bestaat uit een ingang, met ruime gepaste kasten, een badkamers met een douche en opgeschorte sanitaire eenheden, en een paar gepaste opslageenheden, met een wasmachine en andere voor detergentia. Het open plan het leven gebied is licht en luchtig met een comfortabele bank om van ogenblikken dat van genoegen en ontspanning te genieten door de mooie mening van het meer zacht is geworden datvan u de schuifdeuren kunt dankzij genieten die op het terras leiden. Dan hebben wij het het dineren gebied met een venster en een paar gepaste eenheden en het opschorten, voor de televisie, en een elegante die keuken volledig met alle toestellen in Klasse A en een verder venster wordt uitgerust.
Een elegante interne trap leidt tot het tastefully verfraaide parterre met een studie, twee ruime slaapkamers, en een mooie die badkamers zeer tastefully met een hoekton en een walk-in garderobe wordt gebeëindigd. Er is ook toegang via schuifdeuren tot het balkon met schitterende meningen. De kenmerkende eigenschappen omvatten houten stralen en moderne afwerking.
De hoofddieslaapkamer is ruim en uitrust met ruimte voor één enkele garderobe. Voor de zelfde vloer, heeft de tweede slaapkamer een tweepersoonsbed en een ruime walk-in kast, zijlijsten en een ladenkast.
Van het hoogste vloerbalkon, hebt u een overweldigende en dominante mening over Meer Iseo.
De woonplaats heeft een ruim zwembad met mooie meermeningen, douches, een solarium/zondek, en een kuuroord dat een Jacuzzi, een Finse Sauna, een Turkse Zaal van de Stoom, en een klein opleidingsgebied heeft.
De elegante details en eindigen het op hoog niveau, het de vloerverwarming en koelen, de alarmneiging, de onafhankelijke toegang, en de maximumprivacy geven karakter aan het huis. Het is ook uitgerust met 2 parkeerplaatsen, één garage op de kelderverdiepingsvloer en één privé parkeerplaats bij de ingang met poorten.
De prijs is € 440.000 inclusief van een garage, een privé parkeerplaats, en het meubilair.
Het bezit wordt gevestigd in Solto Collina op Meer Iseo, een klein dorp met een supermarkt, winkels, en twee zeer aardige restaurants die in enkel een korte gang of een aandrijving kunnen worden bereikt.
De kusten van het meer en het centrum van Riva Di Solto, een oude visserijstad, waar het nog mogelijk is om de vissers waar te nemen die weggaan en voor visserij komen, zijn enkel een minieme gang 15 en u zult een selectie van fijne het dineren restaurants vinden.
De bezitsplaats is ook strategisch, in feite, van hier u kan verscheidene aandachtspunten gemakkelijk bereiken:
- De veerboot om het beroemde Eiland Montisola (10 minuten) te bereiken,
- De steden van Lovere, Sarnico, en Iseo (20-30 minuten);
- De skitoevlucht (40 minuten);
- Franciacorta die vele wijngaarden heeft waar het mogelijk is om wijn te schikken die proeven en dan er de beroemde Golfclub Franciacorta (40 minuten) is;
- De stad en zijn mooie middeleeuwse stad „Citta Alta“ van Bergamo, de muren van wie een deel van de plaatsen van de Erfenis van de Wereld van Unesco (50 minuten) zijn geworden;
- Milaan, het manierkapitaal, met zijn historische monumenten en aperitifs die de nachten van de stad (1 uur) bevolken;
- Mantova, het kapitaal van cultuur in 2016; Verona, de stad van liefde en Charmeur en Juliet; Venetië, de stad over het water wordt opgeschort, is een aantal van de mooiste kunststeden binnen een korte tijd (1.5 uur/2.5 u dat);
- De luchthaven Caravaggio in Orio al Serio, die de wereld aan zijn goedkope dagelijkse vluchten (30 minuten) verbindt; de luchthavens van Milaan Linate, Milaan Malpensa en Villafranca van Verona zijn bij 1.20/1:40 uren.
Andere belangrijke plaatsen zijn dicht langs: -
Zwitserland
Venetië
Verona
Meer Garda
De steden en de dorpen sluiten langs omvatten: Castro, Riva Di Solto, Lovere, en Pisogne
De luchthaven in de stad van „Orio al Serio“, Bergamo die talrijke Europese vluchten en bestemmingen aanbieden is ongeveer 60 minuten van deze plaats.
Bouwjaar: 2012
Grootte in Mq: 130
Slaapkamers: 2
Badkamerss: 2
Tuin: Nr
Terras: Ja
Garage: Ja
Privé Parkeerplaats: Ja
Meningen: De Meningen van het meer
De Klasse van het Certificaat van de Prestaties van de energie: A
Grootte in Mq: 130
Slaapkamers: 2
Badkamerss: 2
Tuin: Nr
Terras: Ja
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Bergamo" Italië

Voorzieningen:
Adres: Via Apostoli
Postcode:
Plaats: Bergamo
Regio: Lombardije
Provincie: Bergamo
Land: Italië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 130 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 2012
Airconditioning:
Centrale verwarming: check
Verwante zoekopdrachten:
Bergamo Verminderd Vastgoed | Bergamo Luxe Vastgoed | Bergamo Goedkoop Vastgoed | Bergamo Herenhuizen te koop | Bergamo Herenhuizen Zwembad te koop