Netherlands language

Verander taal close


Land-Plot for sale in Lake-Naivasha Kenya EN Inmueble a la venta Lake-Naivasha Central ES Immobiliers à Vendre Lake-Naivasha Central FR Immobiliari in Venditap Lake-Naivasha Central IT Immobilien zum Verkauf Lake-Naivasha Central DE дома Продажа недвижимости Lake-Naivasha Central RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


Land-Perceel te koop Lake-Naivasha Nakuru Central Kenia

Prijs

€493.837 EUR | £429.441 GBP | $536.406 USD

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Land-Perceel
Grootte: Oppervlakte grond: 10 Acre
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 1/19/2023
Avatar
Eigenaar / Manager:
Jasmin Kranebitter
Locatie: Kenya
Talen: Engels, Duitse
 phone Toon telefoonnummer.

phone Jasmin Kranebitter
close

ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
PERCEEL 15 - het Exclusieve perceel die van het Perceel van de Giraf van land voor verkoop 10 acres (ong. 40.000 die m2) meten in grootte, binnen een het wildgang wordt gesitueerd met vele Giraffen, Zebras, Gazelles, en andere mooie dieren die vrij zwerven. Het perceel maakt deel uit van een woonontwikkeling met slechts 16 eenheden in totaal, niets kleiner dan 5 acres en met strikte ontwikkelingsrichtlijnen. Geen onderverdeling wordt toegestaan en slechts 1-2 huizen per pakket worden toegestaan om voor woongebruik slechts worden gebouwd, zodat zijn de kalmte en de privacy gewaarborgd. Deze ontwikkeling heeft reeds een internationale clientèle met kopers van Europa en Afrika aangetrokken die allen die de sereniteit van Afrikaanse aard waarderen zijn. Het pakket is gelegen aan een lichte heuvel met een zachte helling naar de voorzijde en de kant en overziet het mooie Meer Naivasha. De ontwikkeling wordt omringd door het wildreserves en landbouwgrond en een luxehotel met een volledige golfcursus is ook nabij. De dichtste minimarkt voor uw dagelijkse het winkelen behoeften is enkel 10 minuten door auto. De grote kruidenierswinkelopslag met een internationale selectie van producten evenals vele bars en restaurants is ongeveer 30 minuten door auto van de ontwikkeling. Het perceel kan gemakkelijk door de lucht van Nairobi worden betreden. Het is over een minieme vlucht 15 in de privé landingsbaan ongeveer 5 minuten van uw nieuw huis. Door auto is het over een aandrijving van 2 uur van Nairobi op tarmacweg die door schilderachtige theelandbouwbedrijven leiden en de Grote Vallei van de Spleet met verbazende meningen op Onderstel Longonot overzien. Het perceel wordt verkocht samen met architecturale plannen. Onze deskundige teams hebben reeds het grondwerk voor u gedaan en een mooie, ongelooflijk ruime en luxueuze villa in de Mediterrane stijl van Toscanië ontworpen. Het ontwerp omvat de villa met 2 ensuiteslaapkamers en gang-in-kasten, veel openluchtruimte met een terras en balkon met meningen op Meer Naivasha, een bargebied, die hoek lezen, voelen het kleine bureau en een afzonderlijke ruimte van TV voor een verbazende huisbioskoop. De openluchtruimte omvat een oneindigheidspool, een tennisbaan, een afzonderlijke verwarmde duikpool, een gymnastiek, en een sauna. U kunt het plan veranderen aangezien u pasvorm ziet en als u eerder uw eigen unieke droom waar zou zien komen, zijn wij ook gelukkig om u aan onze deskundige architecten te verbinden om uw droomhuis van kras te ontwerpen. Wij zijn Oostenrijkers met decennia van ervaring in Kenia en een fysieke aanwezigheid in Kenia. Wij zullen u door het aankoopproces begeleiden en kunnen u met professionele lokale partners voor al uw verschillende behoeften verbinden.

close
Opmerkingen:
Luchthaven: Loldia Airstrip, 5 km | Nairobi, 100 km
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Lake-Naivasha
Regio: Central
Provincie: Nakuru
Land: Kenia
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond: 10 Acre
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: check
Restaurants: check
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein: check
Fitness:
Tennis: check
Supermarkten: check
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: check
Paardrijden: check
Duiken:
Surfen:
Wandelen: check
Golfterrein: check
Overig: Safaris