Netherlands language

Verander taal close


Land-Plot for sale in Skopje Macedonia EN Immobiliers à Vendre Skopje Skopje FR Inmueble a la venta Skopje Skopje ES Immobilien zum Verkauf Skopje Skopje DE Immobiliari in Venditap Skopje Skopje IT Immobiliën te koop Skopje Skopje NL Imoveis venda Skopje Skopje PT дома Продажа недвижимости Skopje Skopje RU
« Terug
error Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld

Land-Perceel te koop Skopje, Macedonië

error Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld
£156.385 GBP | $197.802 USD
Type eigendom: Land-Perceel
Oppervlakte grond: 1693 m2

Avatar
Eigenaar / Manager:
City Partner Agency
Sofija 
Locatie: Macedonia
Talen: Engels
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Advert Offline
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 4/17/2022
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

Land-Perceel te koop Skopje, Macedonië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
1693 m2 Land in Skopje in Bardovci. Al administratiepakket met urbanisatieplan. Perfectioneer voor villa's en luxehuis. Één van de meest atractive en dure buurt in de stad. Omringd met villa's en herenhuizen.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Luchthaven: TAV AIRPORT SKOPJE, 10 km
Kaart
Voorzieningen:
Adres: Bardovci
Postcode: 1000
Plaats: Skopje
Regio: Skopje
Provincie: Skopje
Land: Macedonië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond: 1693 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
Skopje Verminderd Vastgoed | Skopje Luxe Vastgoed | Skopje Goedkoop Vastgoed | Skopje Land-Perceel te koop