Netherlands language

Verander taal close


Townhouse for sale in Balzan Malta EN Immobiliers à Vendre Balzan Balzan FR Inmueble a la venta Balzan Balzan ES Immobilien zum Verkauf Balzan Balzan DE Immobiliari in Venditap Balzan Balzan IT Immobiliën te koop Balzan Balzan NL Imoveis venda Balzan Balzan PT дома Продажа недвижимости Balzan Balzan RU
« Terug

4 Slaapkamers Herenhuizen te koop Balzan, Malta

£653.906 GBP | $814.568 USD
Type eigendom: Herenhuizen
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Oppervlakte: 184 m2
Oppervlakte grond: 75 m2

Avatar
Eigenaar / Manager:
Malta Sothebys International Realty
Diane Borg
Locatie: Malta
Talen: Engels
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/7/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

4 Slaapkamers Herenhuizen te koop Balzan, Malta

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Unieke vier-jaar-oude duplexpenthouse die van panorama's van Mdina genieten. Dit hoogst gebeëindigde bezit wordt gevestigd in een stille woonwijk, dicht bij alle belevingswaarde en het aanbieden van alle comfort vereist. Op de hoogste vloer zijn er een volledig gepaste keuken en een eetkamer overziend het voorterras dat van voorbereiding voor een plonspool geniet. een afzonderlijke woonkamer en een ruimte van de gastmantel. Bestaat beneden uit van een tweede woonkamer, vier slaapkamers twee waarvan Engels-reeks en de belangrijkste slaapkamer met gang in garderobe, een gastbadkamers en een ander goed-gerangschikt open terras zijn. Er is hoogste waaierkwaliteit A/c door en double-glazing. Het bezit biedt 184sqm aan het interne externe gebied en sqm 75, onvervreemdbaar zijn en dakeigendom en gemeenschappelijke delen van het drie-flat blok hebben. Een grote twee autogarage met inbegrip van opslag is facultatief voor een extra prijs.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Balzan
Regio: Balzan
Provincie:
Land: Malta
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 184 m2
Oppervlakte grond: 75 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
4 Slaapkamers Herenhuizen te koop in Balzan | Balzan Verminderd Vastgoed | Balzan Luxe Vastgoed | Balzan Goedkoop Vastgoed | Balzan Herenhuizen te koop