Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Ibragg Malta EN Immobiliers à Vendre Ibragg Ibragg FR Inmueble a la venta Ibragg Ibragg ES Immobilien zum Verkauf Ibragg Ibragg DE Immobiliari in Venditap Ibragg Ibragg IT Immobiliën te koop Ibragg Ibragg NL Imoveis venda Ibragg Ibragg PT дома Продажа недвижимости Ibragg Ibragg RU
« Terug

6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Ibragg, Malta

£2.436.120 GBP | $3.034.664 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 6
Badkamers: 6
Oppervlakte: 382 m2
Oppervlakte grond: 410 m2

Avatar
Eigenaar / Manager:
Malta Sothebys International Realty
Diane Borg
Locatie: Malta
Talen: Engels
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/7/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Ibragg, Malta

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Genesteld binnen één van de meest prestigieuze enclaves op het eiland, stelt deze uitzonderlijke semi-detached villa een grand en het bevelen brede uitgezien op voorzijde voor die onmiddellijk de betekenissen fascineert.
Op het binnengaan, stelt open een het welkom heten hal om een naadloze stroom door de formele het leven te openbaren en het dineren gebieden, die een betekenis van elegantie en ruimte oproepen. De nadenkende lay-out omvat een goed-benoemde gastbadkamers, zowel verzekerend gemak als comfort voor ingezetenen en gasten.
Ontworpen voor zowel ontspanning als vermaak, schept de villa een harmonische fusie van binnen en openlucht leefruimten op. De moderne en goed uitgeruste keuken, naast uitnodigen die en het dineren gebieden, verbindt moeiteloos met het poolgebied, volledig met een verrukkelijke barbecuestreek leven. Omringd door terrassen te verrukken, veroorlooft het bezit zich rechtstreeks onafhankelijke toegang tot het poolgebied, die tot een fascinatiesfeer leiden voor ongehaaste openluchtogenblikken.
Stijgend aan het parterre, wacht op een toevluchtsoord van kalmte met vier grootmoedig-gerangschikte slaapkamers, die bewegingsruimte voor familie en gasten aanbieden. Één vindt ook een hoofdbadkamers, terwijl een ensuitebadkamers één van de slaapkamers aanvult, die een privé terugtocht verstrekken voor zijn bewoners. Een mooi terras op dit niveau verstrekt een ideale vlek om de schoonheid van het eiland omhoog te doorweken en rustige ogenblikken te omhelzen.
Voor die die extra gemak zoeken, leidt een andere vlucht van treden tot het goed ontworpen toilet en dakgebied, die praktisch aspect zonder het compromitteren op esthetica aanbieden.
Deze fascinatievilla onderscheidt zich verder met indrukwekkende drie-auto garage, een volledig met geschikt aandrijving-in eigenschap, die zich op de behoeften van automobielenthousiasten richten. Bovendien., bieden twee onafhankelijke flatlets met hun eigen terrassen veelzijdigheid voor het aanpassen van gasten of het creëren van afgezonderde toevluchtsoorden voor het werk of vrije tijd aan.
Voorts is het bezit onvervreemdbaar verzekerend absolute eigendom en investeringsveiligheid. Voor die gefascineerd door dit opmerkelijke aan te bieden, komen het bekijken hoogst geadviseerd.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Ibragg
Regio: Ibragg
Provincie:
Land: Malta
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 382 m2
Oppervlakte grond: 410 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Ibragg | Ibragg Verminderd Vastgoed | Ibragg Luxe Vastgoed | Ibragg Goedkoop Vastgoed | Ibragg Huizen-Villa te koop