Netherlands language

Verander taal close


Townhouse for sale in Swieqi Malta EN Immobiliers à Vendre Swieqi Swieqi FR Inmueble a la venta Swieqi Swieqi ES Immobilien zum Verkauf Swieqi Swieqi DE Immobiliari in Venditap Swieqi Swieqi IT Immobiliën te koop Swieqi Swieqi NL Imoveis venda Swieqi Swieqi PT дома Продажа недвижимости Swieqi Swieqi RU
« Terug

3 Slaapkamers Herenhuizen te koop Swieqi, Malta

£633.994 GBP | $801.900 USD
Type eigendom: Herenhuizen
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Oppervlakte: 200 m2
Oppervlakte grond: 100 m2

Avatar
Eigenaar / Manager:
Malta Sothebys International Realty
Diane Borg
Locatie: Malta
Talen: Engels
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 7/22/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Herenhuizen te koop Swieqi, Malta

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Een uiterst ruime maisonnette in het hart van de originele hoek van Swieqi.
Dit 300 sqmbezit is gelegen aan het parterre van een rijp blok in dichte het lopen nabijheid aan alle belevingswaarde met inbegrip van het winkelen, gyms, vermaak en meer. Het enorme binnenland is omgezet in de loop van de jaren in een prachtige comfortabele familieruimte.
De belangrijkste ingang opent in een uiterst het uitnodigen het leven en het dineren gebied dat met een ruime, volledig uitgeruste keuken wordt gecombineerd. De volledige lengtevensters over de leefruimte staan helemaal voor overvloed van licht toe. Een korte gang leidt tot een comfortabel gerangschikte hoofdslaapkamer met Engels-reeksfaciliteiten. Twee extra dubbele slaapkamers komen ook op dit niveau evenals een extra badkamers voor.
Een interne spiraalvormige trap leidt tot een opwindend en inspirational hoogste niveau dat groot potentieel aanbiedt. Momenteel wordt gebruikt als familie ruimte en vermaak kan een ruimte, dit in een huisbureau of zelfs een gebied van de huistherapie worden omgezet. Dit veelzijdige niveau wordt aangevuld door een 100 sqm openluchtterras dat eenvoudig een andere afmeting aan dit efficiënt ontworpen huis toevoegt. Het terras overziet de communale tuinen en het zwembad en is wijd genoeg om zijn eigen duikpool of Jacuzzi aan te passen. Het volledige externe gebied is volkomen geschikt voor ontspanning, dineren en vermaak het in de open lucht.
Het garageniveau op de benedenverdieping wordt betreden intern en door een verdere studie en het werkruimte met toegang tot de communale tuinen aangevuld. Een extra WC biedt op dit niveau de flexibiliteit van het omzetten van de volledige ruimte in een onafhankelijke flatlet aan indien één dit vereist.
Behalve het slot op garage, is er ook een parkeerplaats in de oprijlaan en een extra rand zijparkeren.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Swieqi
Regio: Swieqi
Provincie:
Land: Malta
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 200 m2
Oppervlakte grond: 100 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
3 Slaapkamers Herenhuizen te koop in Swieqi | Swieqi Verminderd Vastgoed | Swieqi Luxe Vastgoed | Swieqi Goedkoop Vastgoed | Swieqi Herenhuizen te koop