Netherlands language

Verander taal close


Land-Plot for sale in Lo-De-Marcos Mexico EN Immobiliers à Vendre Lo-De-Marcos Nayarit FR Inmueble a la venta Lo-De-Marcos Nayarit ES Immobilien zum Verkauf Lo-De-Marcos Nayarit DE Immobiliari in Venditap Lo-De-Marcos Nayarit IT Immobiliën te koop Lo-De-Marcos Nayarit NL Imoveis venda Lo-De-Marcos Nayarit PT дома Продажа недвижимости Lo-De-Marcos Nayarit RU
« Terug

Land-Perceel te koop Lo-De-Marcos, Mexico

£466.423 GBP | $595.000 USD
Type eigendom: Land-Perceel
Oppervlakte grond: 3,240.00 m2

Avatar
Eigenaar / Manager:
Galvan Real Estate
Luis Armando Galvan
Locatie: Mexico
Talen: Engels, Spaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 3/27/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

Land-Perceel te koop Lo-De-Marcos, Mexico

Dit is misschien de computer vertaling:

Identiteitskaart van het bezit: 20568
Prijs: USD 595,000
De Grootte van de Partij van het bezit: 3,240.00 m2
Het Type van structuur: Baksteen
Vloeren Nr: 1
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres: Calle Del Manglar
Postcode:
Plaats: Lo-De-Marcos
Regio: Nayarit
Provincie:
Land: Mexico
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond: 3,240.00 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
Lo-De-Marcos Verminderd Vastgoed | Lo-De-Marcos Luxe Vastgoed | Lo-De-Marcos Goedkoop Vastgoed | Lo-De-Marcos Land-Perceel te koop