Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Riviera-Nayarit Mexico EN Inmueble a la venta Riviera-Nayarit Nayarit ES Immobiliers à Vendre Riviera-Nayarit Nayarit FR Immobiliari in Venditap Riviera-Nayarit Nayarit IT Immobilien zum Verkauf Riviera-Nayarit Nayarit DE дома Продажа недвижимости Riviera-Nayarit Nayarit RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


5 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Riviera-Nayarit Nayarit Mexico

Prijs

€595.928 EUR | £526.085 GBP |

Slaapkamers: 5
Badkamers: 2.5
Type eigendom: Huizen-Villa
Grootte: Oppervlakte: 4842 ft2Oppervlakte grond: 17754 ft2
Verkoop type: Wederverkoop
ac Airconditioning

Geactualiseerd: 3/28/2023
Avatar
Eigenaar / Manager:
Mexico Life Realty
John Forget
Locatie: Mexico
Talen: Engels, Spaans
 phone Toon telefoonnummer.

phone John Forget
close

ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
About 17 Paseo Los Mangos Casa Dante
Dit huis is veelzijdig en kan een B&B, groot familiehuis zijn gelegen aan een dubbele partij, ruimte voor een semi olympische pool. Deze huistelling 4 zonnepanelen en elektrische rekening is gelijkwaardig van 300 peso's per twee maanden. De bezoekers worden begroet met een mooie ronde trap die op het tweede niveau waar de meeste slaapkamers, bibliotheek, meer zittingsruimten, kast, slaapkamer met balkon stijgt om van de groene gebieden, tropische tuinen te genieten. Op het eerste niveau is er een dubbele slaapkamer met een aangrenzend volledig bad met zijn eigen privé ingang. Sitting/TV ruimte en het grote open concept leven /kitchen /dining. De buiten gebieden demonstreert een palapa, een opslag (bodega) 30 m2, de helft van een bad en een reservoirvermogen van het opslaan van water de grootte van 4X4X3. De mogelijkheden zijn eindeloos! Gevestigd in een afgezonderde 24 uurgemeenschap met poorten!
Gemeenschappelijke Belevingswaarde
Is Waterkant
Nr
Heeft Pool
Nr
De Belevingswaarde van de eenheid
Toestellen
De Wasmachine van kleren, Afwasmachine, Microgolf, Ijskast
Toestellen: Oven
Gas
Toestellen: Waaier
Gas
Open haard
Nr
Meubilair
Geleverd
Apparaten
Plafondventilatoren
Airconditioning
Mini Spleten
De Verwarmer van het water
Tank

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres: 17 Paseo Los Mangos Casa Dante
Postcode:
Plaats: Riviera-Nayarit
Regio: Nayarit
Provincie:
Land: Mexico
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 4842 ft2
Oppervlakte grond: 17754 ft2
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming: