Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Riviera-Nayarit Mexico EN Immobiliers à Vendre Riviera-Nayarit Nayarit FR Inmueble a la venta Riviera-Nayarit Nayarit ES Immobilien zum Verkauf Riviera-Nayarit Nayarit DE Immobiliari in Venditap Riviera-Nayarit Nayarit IT Immobiliën te koop Riviera-Nayarit Nayarit NL Imoveis venda Riviera-Nayarit Nayarit PT дома Продажа недвижимости Riviera-Nayarit Nayarit RU
« Terug

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Riviera-Nayarit, Mexico

€153.762 EUR | £131.433 GBP | $163.725 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2.5
Oppervlakte: 964 ft2
Oppervlakte grond: 968 ft2

ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Mexico Life Realty
John Forget
Locatie: Mexico
Talen: Engels, Spaans
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 4/29/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Riviera-Nayarit, Mexico

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Ongeveer 116 Tamarindo Terralta 1
PRIJS IN MXN VAN PESO'S $2,750,000.00. Gevestigd in de stille buurt van Terralta 1, wacht een comfortabele 3 slaapkamer, 2.5 badkamershuis op u met open wapens. Gedeeltelijk geleverde, grote binnenplaats met zonneverwarmer en bbq gebied, voorwerf met capaciteit om 2 auto's en één meer voor het bezit, het reservoir en de elektrische pomp voor meer waterdruk te parkeren. Één van de meest bevoorrechte plaatsen die aan restaurants, stranden, de ziekenhuizen, winkels lopen. /Bedriegt ENGELSE MXN Ubicada Engelse Gr van PESO'S PRECIO $2,750,000.00 silenciosovecindario DE Terralta 1, casa DE 3 recamaras y 2.5 banos te espera van unaacogedora los brazosabiertos. Amueblada van Parcialmente, trasero van het amplioterras bedriegt calentador zonney zona DE bbq, bedriegt terrasdelantero capacidad uno van paragraaf estacionar 2 auto's y mas frente La propiedad, agua van electrica paraMás presión Engelse Gr van reservoiry bomba. Privilegiadascaminando van DE las ubicaciones más van Una restaurantes, playas, hospitales, tiendas.
Gemeenschappelijke Belevingswaarde
Belevingswaarde
Het met poorten, Gebied van het Jonge geitje, het Gebied van de Picknick, Veiligheidsagent
Is Waterkant
Nr
Heeft Pool
Nr
De Belevingswaarde van de eenheid
Toestellen
BBQ, Ijskast
Toestellen: Oven
Elektrisch
Toestellen: Waaier
Gas
Open haard
Nr
Meubilair
Geleverd deel
Apparaten
Plafondventilatoren
Airconditioning
Mini Spleten
De Verwarmer van het water
Zonne
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres: 116 Tamarindo Terralta 1
Postcode:
Plaats: Riviera-Nayarit
Regio: Nayarit
Provincie:
Land: Mexico
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 964 ft2
Oppervlakte grond: 968 ft2
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Riviera-Nayarit | Riviera-Nayarit Verminderd Vastgoed | Riviera-Nayarit Luxe Vastgoed | Riviera-Nayarit Goedkoop Vastgoed | Riviera-Nayarit Huizen-Villa te koop