Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Langkawi-Island Malaysia EN Immobiliers à Vendre Langkawi-Island Kedah FR Inmueble a la venta Langkawi-Island Kedah ES Immobilien zum Verkauf Langkawi-Island Kedah DE Immobiliari in Venditap Langkawi-Island Kedah IT Immobiliën te koop Langkawi-Island Kedah NL Imoveis venda Langkawi-Island Kedah PT дома Продажа недвижимости Langkawi-Island Kedah RU
« Terug

2 Slaapkamers Appartement te koop Langkawi-Island, Maleisië

€125.876 EUR | £108.265 GBP | $135.567 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bouwdatum: 2014

pool Zwembad
ac Airconditioning
heat Centrale verwarming
Avatar
Eigenaar / Manager:
Andrea Griessenbeck
Locatie: Malaysia
Talen: Engels, Duitse, Frans
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Andrea Griessenbeck
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 1/3/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

2 Slaapkamers Appartement te koop Langkawi-Island, Maleisië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De flat van de luxe in „Laguna wordt“ Deze flat binnen volledig geleverd en met modern-dagtoestellen, aardewerk, bestek, kokende werktuigen, beddegoed en meer volledig uitgerust. De reeks binnen „Laguna“, een vier opslagflatgebouw, wordt vele onsitefaciliteiten aangeboden, met inbegrip van gymnasium met aerobicsreeks, een mooi groot zwembad, restaurant, haarsalon, kuuroord, bibliotheekruimte, biljart, de zitkamer van de ingezetene. Laguna wordt gevestigd in Kuala Teriang, dicht bij het strand, 7 km van Pantai Cenang, het belangrijkste strand Langkawi, enkel 3 km van internationale luchthaven Langkawi en 2km van het dorp van Padang Matsirat, dat een selectie van supermarkten, restaurants, klinieken, een benzinepost en a lot more verstrekt. Meer informatie en beelden over „Laguna zullen“ u in deze websites vinden: lagunalangkawi.info, dotproperty.com minimumstorting: één maandelijkse huur
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Luchthaven: Padang Matsirat, 5 km
Kaart
Voorzieningen:
Adres: The Laguna, Kuala Teriang
Postcode: 07100
Plaats: Langkawi-Island
Regio: Kedah
Provincie: Malaysia
Land: Maleisië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 2014
Airconditioning: check
Centrale verwarming: check
Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken: check
Oven/fornuis: check
Koelkast: check
Diepvries: check
Vaatwasser:
Wasmachine: check
Buitenkant:
Garage: check
Tuin: check
Sauna:
Jacuzzi:
Overig: Gym/ Yoga/ Spa
Overig: Restaurant / Café/ Minimart
Overig: Library Room
Overig: spacious Residents Lounge
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: check
Restaurants: check
Nachtclubs: check
Autoverhuur: check
Golfterrein: check
Fitness: check
Tennis:
Supermarkten: check
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: check
Paardrijden: check
Duiken: check
Surfen: check
Wandelen: check
Golfterrein: check
Overig:
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Appartement te koop in Langkawi-Island | Langkawi-Island Verminderd Vastgoed | Langkawi-Island Luxe Vastgoed | Langkawi-Island Goedkoop Vastgoed | Langkawi-Island Appartement te koop | Langkawi-Island Appartement Zwembad te koop