Netherlands language

Verander taal close


Finca for sale in David Panama EN Immobiliers à Vendre David Chiriqui FR Inmueble a la venta David Chiriqui ES Immobilien zum Verkauf David Chiriqui DE Immobiliari in Venditap David Chiriqui IT Immobiliën te koop David Chiriqui NL Imoveis venda David Chiriqui PT дома Продажа недвижимости David Chiriqui RU
« Terug

3 Slaapkamers Finca te koop David, Panama

£569.094 GBP | $708.918 USD
Type eigendom: Finca
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3.5
Doucheruimtes: 1
Oppervlakte: 350 m2
Oppervlakte grond: 150000 m2
Bouwdatum: 2007

Avatar
Eigenaar / Manager:
natal landscaping
Steven Walker
Locatie: England
Talen: Engels, Spaans
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Steven Walker
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 10/19/2023
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Finca te koop David, Panama

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
40 acre Tropisch Paradijs in de provincie van Chiriqui. De Republiek Panama dit is een gedeeltelijk ontwikkelde bezitsopstelling om backpackers of overnighters aan te passen. Het heeft een ongelooflijke plaats, dicht bij een belangrijke stad in Panama, dicht bij luchthaven, alle belevingswaarde, 1 km van de Vreedzame oceaan en een klein visserijdorp. en drijven de uren door Costa Rica. Het bezit is met behoefte aan vernieuwing en iemand met een rente in het plaatsen van een avonturentype toeristenonderneming, vogelobservatie, visserij, schrijversterugtocht, de terugtocht van de Yoga. enz. Het is leefbaar nu en kon tot 12 gemakkelijk slapen. De gronden zijn geplant met echte botanische tuinen met meer dan 160 verschillende species van palmen, 120 verscheidenheden van fruitbomen, reusachtig aantal vogelspecies, verbaast de verscheidenheid van het wild de lijst gaat. Dit is een gouden kans voor iemand of groep geinteresseerd in het krijgen in een zeer snelgroeiende toeristenmarkt. Er is een gehele haven, jachthavenontwikkeling dichtbij in het ontwikkelingsstadium. Het bezit van dit kaliber is zeer zeldzaam en uiterst zeldzaam voor zulk een lage prijs. Het bezit is Met een adellijke titel. voor meer info tevreden om Steven te contacteren
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Property is Titled and held in a corporation and will be sold as such with it. A 20% non refundable deposit is required.Price is negotiable .
Kaart
Voorzieningen:
Adres: Chorcha
Postcode:
Plaats: David
Regio: Chiriquí
Provincie:
Land: Panama
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 350 m2
Oppervlakte grond: 150000 m2
Bouwdatum: 2007
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Buitenkant:
Garage:
Tuin: check
Sauna:
Jacuzzi:
Overig: 14kva gen set
Overig: water pumps
Overig: small Casita
Overig:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: check
Restaurants: check
Nachtclubs: check
Autoverhuur: check
Golfterrein: check
Fitness: check
Tennis: check
Supermarkten: check
Overig: All amenities found in a large town /small city are 35 mins away.
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: check
Paardrijden: check
Duiken: check
Surfen:
Wandelen: check
Golfterrein:
Overig: Birdwatching, diverse wildlife on property.
Verwante zoekopdrachten:
3 Slaapkamers Finca te koop in David | David Verminderd Vastgoed | David Luxe Vastgoed | David Goedkoop Vastgoed | David Finca te koop